Jason Momoa Minecraft Filminde

Nisan 19, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Jason Momoa Minecraft filmi için görüşmelere başladı!

Atlantis krallığından Arrakis'in tehlikeli çöllerine kadar giden Jason Momoa, şimdi de Warner Bros. için Minecraft dünyasına giriyor.

"Aquaman" ve "Dune" filmlerinin yıldızı, 2011'de piyasaya sürülmesinden bu yana 238 milyondan fazla satarak tüm zamanların en çok satan oyunu olan, çok popüler Minecraft video oyununa dayanan bir film için görüşmeler yapıyor.

“Napoleon Dynamite,” “Nacho Libre” ve daha fazlasını yönetmesiyle tanınan Jared Hess, filmin yönetmen koltuğunda oturacak. Minecraft'ın arkasındaki İsveçli video oyun geliştiricisi Mojang Studios da filmin yapımcıları arasında.

Minecraft 2011'de piyasaya sürüldü ve anında dünya çapında bir hit oldu. Materyal madenciliği yapan oyuncular renkli blokları kullanarak eşyalar ve yapılar üretiyor ve böylece kendi üç boyutlu dünyalarını yaratabiliyorlar. 2021'de aylık yaklaşık 140 milyon kullanıcı vardı, birden fazla video oyun sistemine getirildi, yan ürünleri çıktı ve yıllar içinde birçok ödül kazandı. Microsoft, ilk büyük video oyunu geliştirici satın almalarından biri olan Mojang Studios'u 2014 yılında 2,5 milyar dolara satın aldı.

Shawn Levy, Rob McElhenney ve Peter Sollett'in yönetmenlik görüşmeleri yaptığı bir Minecraft filmi yıllardır yapım aşamasında. Bir noktada, Steve Carell de film uyarlamasında rol almak için sıraya girdi.

Momoa ayrıca önümüzdeki yıl “Aquaman ve Kayıp Krallık” ve “Hızlı ve Öfkeli 10” ile de sinema salonlarını dolduracak.

Kaynak: sinemalar

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!