Yeni Hayalet Avcıları Filmleri Yolda

Mayıs 25, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Sony başkanı Tom Rothman, birden çok "Hayalet Avcıları" filmi üstünde çalıştıklarını açıkladı.

Sony, son zamanlarda "Spider-Man: No Way Home", "Uncharted" ve "Morbius" gibi öne çıkan filmleriyle gişede çok büyük başarılara imza attı. Ancak, stüdyo belki de en büyük sürprizi, geçen yıl çıkan "Hayalet Avcıları: Öteki Dünya" filmiyle yaşadı. Orijinal Hayalet Avcıları ekibinin de geri döndüğü film, küresel gişede yaklaşık 200 milyon dolar kazanarak beklenenin çok üstünde bir başarıya imza attı.

Geçtiğimiz ay düzenlenen CinemaCon'da Sony başkanı Tom Rothman, beşinci Hayalet Avcıları filmi için ön hazırlıklara başlandığını duyurmuştu. Şimdi ise, birden fazla devam filmi için çalışmaların sürdürüldüğü bildiriliyor.

Kendisine daha fazla Hayalet Avcıları filmi gelip gelmeyeceği sorulduğunda, Rothman'ın cevabı net bir şekilde "evet" oldu. Rothman ayrıca, Sony'nin içinde çalışabileceği çok fazla film evreni olduğunu belirtti fakat, stüdyonun yalnızca devam filmlerine odaklanmadığını; bu yaz vizyona girecek Brad Pitt'li aksiyon filmi "Bullet Train" ve Daisy Edgar Jones'lu gerilim filmi "Where the Crawdads Sing" gibi orijinal ve yetişkinlere yönelik filmlere de yoğunlaştıklarının altını çizdi.

Kasım 2021'de vizyona giren "Hayalet Avcıları: Öteki Dünya", 1984 yapımı Hayalet Avcıları ve 1989 yapımı Hayalet Avcıları 2'nin hikayesini devam ettirerek, serinin orijinal filmlerine konu olan olaylardan yaklaşık otuz yıl sonrasına odaklanan bir hikayeyi anlatmıştı. Yeni filmlerin içeriği ile ilgili bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!