No Time to Die, Last Night in Soho, Ghostbusters: Afterlife, Gibi Filmler Bir Kez Daha Ertelendi

Ocak 25, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

No Time to Die, Last Night in Soho, Ghostbusters: Afterlife gibi 2021’in ilk yarısında vizyona girmesi beklenen filmler ileri tarihlere ertelendi.

Koronavirüs salgınının etkisini tüm dünyada göstermeye başladığı ilk dönemde sinema salonları kapatılıp vizyona girmesi beklenen filmler ertelenirken, 2021’e geldiğimizde bu global krizin geride kalmış olacağı umut ediliyordu. Bu bağlamda 2020’de vizyona girmesi beklenen pek çok film 2021’e ertelendi. Ancak zaman geçtikçe bu pandemiden o kadar çabuk kurtulamayacağımız anlaşıldı ve 2021’in ilk aylarından da umut kesildi. Geldiğimiz bu noktada ise, Hollywood’un önde gelen stüdyolarının ilkbahar-yaz döneminden de büyük ölçüde umudu kestiği artık açıkça görülüyor. Sinema dünyasında bir süredir yolda olduğu konuşulan erteleme kararları dün gece toplu hâlde geldi. İlk olarak No Time to Die‘ın 8 Ekim’e ertelendiği duyurulurken, bir süredir beklenen bu karar adeta yeni bir erteleme dalgası başlattı. Sony ve Universal, yılın ilk yarısında vizyona girmesi beklenen neredeyse tüm filmlerini sonraki aylara erteledi.

No Time to Die, 8 Ekim 2021’e Ertelendi

İlk olarak dün geceki bu yeni erteleme dalgasını başlatan film ile başlayacak olursak, merakla beklenen yeni James Bond filmi No Time to Die, 8 Ekim 2021’e ertelendi. Pandemiden önce geçtiğimiz yılın nisan ayında vizyona girmesi planlanan film için son olarak 2 Nisan 2021 tarihi belirlenmişti.

Better Call Saul ile tanınan Bob Odenkirk’ün başrolünü üstlendiği, yayınlanan ilk fragmanıyla John Wick’in andıran Nobody, 2 Nisan’a ertelendi.

Universal aynı zamanda Michael Bay’in Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II ve Eiza Gonzalez gibi isimleri bir araya getiren yeni filmi Ambulance‘in 18 Şubat 2022’de vizyona gireceğini açıkladı.

Bu yılın ilk yarısında vizyona girmesi beklenen en heyecan verici filmlerden biri olan, Edgar Wright imzalı Last Night in Soho, 23 Nisan’dan 22 Ekim’e alındı. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Thomasin Harcourt McKenzie ve Matt Smith yer alıyor.

Orijinal ekibin yer aldığı ilk iki filmin devamı niteliğindeki Ghostbusters: Afterlife, 11 Haziran 2021’den 11 Kasım 2021’e ertelendi. Filmin orijinal vizyon tarihi 10 Temmuz 2020’ydi.

Sony, Camila Cabello’nun başrolünü üstlendiği Cinderella filmini 16 Temmuz’a alırken, Peter Rabbit 2: The Runaway‘in yeni vizyon tarihini de 11 Haziran olarak belirledi.

Son olarak Tom Holland ve Mark Wahlberg’in başrolünü üstlendiği Uncharted filmi de 2022’ye ertelendi. Filmin vizyon tarihi 11 Şubat 2022 olarak açıklandı. 2022’ye ertelenen bir diğer Sony filmi de Morbius oldu. Kısa süre önce ekim ayına alınan film şimdi de 21 Ocak 2022’ye alındı.

Kaynak: filmloverss

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!