Ridley Scott yeni Bladerunner ve Alien dizisi projeleri hakkında açıklama yaptı

Aralık 3, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Yönetmen Ridley Scott hem Alien dizisi hem de Bladerunner TV serisi için senaryoların hazır olduğunu ve yapım aşamasına geçildiğini ifade etti. 83 yaşındaki yönetmen BBC Radyosuna verdiği röportajda Blade Runner dizisinin senaryosunun tamamlandığını söyledi. Scott şu ifadeleri kullandı:

" Blade Runner'ın senaryosunu tamamladık ve aslında dizinin ilk 10 saati TV serisi olarak yayınlanmaya hazır."

Yeni Alien dizisinde Ellen Ripley olmayacak

Blade Runner evreninde geçecek bir dizinin hazırlandığına dair söylentiler bu yılın Şubat ayında başlamıştı. Diziye dair hala pek fazla detay bilinmese de Blade Runner dizisinin (ve muhtemel Alien Dizisinin) Netflix vb. bir yayın platformunda yayınlanması bekleniyor.

Scott geliştirilmekte olan Alien TV serisinin de benzer durumda olduğunu ve ana hikayenin yazılma aşamasına geçildiğini ifade etti. Alien dizisi de yine 2021'in başlarında duyurulmuş ve dizinin, sinema filmlerinden biraz daha farklı bir hikayesi olacağı belirtilmişti.

Alien TV serisinde Ellen Ripley yer almayacak, yani serinin çoğu hayranına göre Alien evreninin yapı taşlarından biri olan bir karakter. Dizinin yaratıcısı Noah Hawley bunun sebebini, Ellen Ripley karakterinin hikayesinin hali hazırda tamamlanmış olmasına bağlamıştı.

Yeni Alien TV serisi, dünyada geçecek ilk "Yaratık" filmi olacak.

Kaynak: merlininkazani

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!