Alien Dizisi İçin Birden Fazla Sezon Planlandı

Ocak 22, 2024
REKLAM YÜKLENİYOR

Noah Hawley, merakla beklenen "Alien" dizisinin uzun soluklu bir macera olacağını söyledi.

"Fargo" dizisinin yaratıcısı Noah Hawley'nin FX için hazırladığı yeni "Alien" dizisinin prodüksiyonu Tayland'da yeniden başladı. Yakın zamanda "Fargo" finalinden bahseden Hawley, bunun tek seferlik bir iş olmadığını ve planın birden fazla sezon yapmak olduğunu söylüyor.

"Prometheus" ve "Alien: Covenant"ı göz ardı edeceği açıklanan dizinin yıldızları arasında Timothy Olyphant, Essie Davis, Alex Lawther, Kit Young, David Rysdahl, Adarsh ​​Gourav ve Sydney Chandler yer alıyor.

Hawley aynı zamanda orijinal Scott ve Cameron filmlerinin retro-fütüristik eski estetiğine de geri döneceğini belirtiyor ve Collider ile yaptığı yeni sohbette, dizinin nasıl başlayacağına ve sonunda nasıl biteceğine dair net bir yapı ve resme sahip olduğunu, "Legion" dizisi ile kıyaslayarak açıklıyor:

"Bir hikayeye anlam veren şeyin sonlar olduğunu düşünürüm, bu nedenle nereye gittiğine dair bir fikir sahibi olmadan asla bir hikayeye başlamamalısınız, çünkü o zaman gerçekten o anlamı onun içine inşa edebilirsiniz.

Legion'da üç perdelik bir yapıya sahiptim ve bunun üç sezon mu, beş sezon mu, ya da her ne olduğunu bilmiyordum, ama bir şekilde başlangıcın, ortanın ve sonun ne olduğunu biliyordum. Ve burada da benzer şekilde, arzularının sınırlı bir dizi değil, tekrar eden bir dizi olduğunu biliyordum ve heyecanımın bir yıldan diğerine arttığını görebildiğim bir fikrim vardı.

Hawley, FX'in güvenini kazandığını ve bu işi fazla uzatmamasından memnun olduklarını da ekliyor. Proje, 20th Century Studios'ta üzerinde çalışılan, Fede Alvarez'in yönettiği "Alien: Romulus" filminden tamamen ayrı olacak. Film gelecek yıl 14 Ağustos'ta gösterime girecek.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!