Marvel Sinematik Evreni Planları 2032'ye Kadar Planlanıyor

Nisan 30, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Kevin Feige, Marvel'ın önümüzdeki 10 yılı için genişletilmesi planlanıyor

Büyük stüdyoların heyecanla beklenen gelecek filmleriyle ilgili açıklamalar ve sunumlar yaptığı CinemaCon, Las Vegas'ta tüm hızıyla devam ediyor. En çok merak edilen sunumlardan biri tabii ki Disney'indi.

Söz konusu Marvel Sinematik Evreni olunca, Disney çoğunlukla "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" ve "Thor: Love and Thunder" gibi yakın zamanda vizyona girecek filmlere odaklandı. Ancak Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige, bu ikonik sinematik evrenin geleceği için yeni planlamaların ufukta olduğunu söyledi. Feige, Marvel Sinematik Evreni'nin bir sonraki on yılını planlamak için inzivaya çekileceğini açıkladı. Bu da Marvel'ın planlarını 2032 yılına kadar genişleteceği anlamına geliyor.

Şu anda çoklu evrenlerle uğraşan Marvel Sinematik Evreni, en iddialı aşamasında. "Spider-Man: No Way Home", yalnızca serinin hayranları için değil, Feige'in kendisi için de tam bir döngü anıydı. Feige, tarihi kariyerine Sam Raimi'nin "Spider-Man"inde yardımcı yapımcı olarak başladı ve Marvel Sinematik Evreni'ni ele almadan önce tüm bu üçlemede çalıştı. "No Way Home" ile Tobey Maguire'ın Spider-Man'iyle yeniden bir araya gelen Feige, "Doctor Strange" devam filmiyle de Sam Raimi ile bir araya gelerek kariyerinde önemli bir döngüye imza atacak.

Marvel, "Black Panther: Wakanda Forever", "Ant-Man and The Wasp: Quantumania", "The Marvels" ve "Blade" gibi yapım aşamasındaki filmlerle daha da büyüyecek. Sonraki on yılın neler getireceği ise tamamen sürprizlerle dolu...

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!