Captain Marvel 2, The Marvels Adıyla Gösterime Girecek!

Mayıs 6, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Brie Larson'ın yıldızı olduğu Captain Marvel'ın devam filmi Captain Marvel 2'nin resmi adı açıklandı. Marvel Stüdyoları'ndan gelen bir kutlama videosunda filmin adının The Marvels olduğu ortaya çıktı. Evrenin dördüncü faz yapımlarından The Marvels, adından anlaşılacağı gibi birkaç kahramanı bir araya getirecek gibi görünüyor.

Candyman'in yönetmen koltuğunda bulunan Nia DaCosta'nın imzasını atacağı The Marvels'ın yanı sıra Black Panther 2'nin de resmi adı açıklandı. Chadwick Boseman olmadan nasıl çekileceği merak edilen Black Panther 2'nin adı Wakanda Forever oldu. Dördüncü fazla yer alacak olan tüm filmler şöyle: Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Thor: Love and Thunder, Eternals, Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Black Panther: Wakanda Forever, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Guardians of the Galaxy Vol. 3.

The Marvels'ın kahramanları arasında Captain Marvel'ın yanı sıra Teyonah Parris'in canlandıracağı Monica Rambeau'yu ve Iman Vellani'nin canlandıracağı Ms Marvel'ı göreceğiz. Monica Rambeau ayrıca son olarak WandaVision dizisinde karşımıza çıkmıştı. Karakterin güçlerine sahip olmaya başlamasına ve dönüşümüne tanıklık ettik. Iman Vellani ise yakın zamanda Disney+'ta yayınlanacak Ms Marvel dizisinin yıldızı olacak. Dizi, 2021 içerisinde yayın hayatına başlayacak. The Marvels'ın kötüsü ise Velvet Buzzsaw'dan tanıdığımız Zawe Ashton olacak.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!