Chris Hemsworth ve Scarlett Johansson, Bu Kez Transformers İçin Bir Araya Geliyor

Nisan 30, 2023
REKLAM YÜKLENİYOR

Transformers One adlı animasyon filmin seslendirme kadrosu açıklandı.

Paramount Pictures'ın CinemaCon 2023'teki Transformers haberleri, "Transformers: Canavarların Yükselişi" filminin yeni fragmanının yayınlanmasıyla sona ermedi. Ayrıca gelecek yeni animasyon Transformers filminin resmi adı ve seslendirme kadrosu üyeleri açıklandı.

"Transformers One" adlı filmde başroller Marvel Sinematik Evreni'nde Thor ve Black Widow olarak pek çok filmi paylaşan Chris Hemsworth ile Scarlett Johansson'ın yanı sıra bu yıl En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilen Brian Tyree Henry (Causeway, Bullet Train) tarafından seslendirilecek.

Hemsworth'ün karakteri genç Optimus Prime olacak, Henry Megatron'un gençliğini seslendirecek ve film ikilinin nasıl düşman haline geldiğini anlatacak. Scarlet Johansson ise Elita karakterine sesiyle hayat verecek.

Seslendirme kadrosunda ayrıca Sentinel Prime olarak Jon Hamm, Alpha Trion olarak Laurence Fishburne ve Bumblebee olarak Keegan-Michael Key yer alıyor. Steven Spielberg'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu Andrew Barrer ve Gabriel Ferrari kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise "Oyuncak Hikayesi 4" yönetmeni Josh Cooley oturuyor. Film 2024 yazında izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!