Jennifer Coolidge Minecraft Kadrosuna Katıldı

Ocak 22, 2024
REKLAM YÜKLENİYOR

Emmy Ödüllü Coolidge, filmde Jason Momoa ve Jack Black'e eşlik edecek.

HBO'nun "The White Lotus" dizisiyle ikinci Primetime Emmy ödülünü kazanan Jennifer Coolidge, Warner Bros/Vertigo/Legendary'nin Yeni Zelanda'da çekimleri süren "Minecraft" filminin kadrosuna katılıyor.

Sevilen video oyunundan uyarlanan canlı aksiyon filmde halihazırda Jason Momoa, Jack Black, Emma Myers, Danielle Brooks ve Sebastian Eugene Hansen rol alıyor. Legendary ortak finansmanlı yapımı, Jared Hess yönetiyor.

"Minecraft" filmi, bugüne kadar 300 milyon kopya satan ve aylık 140 milyon aktif oyuncuya sahip, aynı adlı, çok satan Mojang/Microsoft video oyunundan beyaz perdeye uyarlanıyor. Şimdiye kadar, oyunun nasıl bir hikayeyle beyaz perdeye aktarılacağına dair herhangi bir detay paylaşılmadı.

Jennifer Coolidge, "The White Lotus"taki Tanya performansıyla, bu hafta başında dağıtılan 75. Primetime Emmy Ödülleri'nde ikinci En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı. Tanya rolü oyuncuya iki yıl üst üste Critics' Choice ve SAG ödülü de kazandırırken, ikinci sezondaki performansı Altın Küre'ye de layık görüldü.

Sevilen diziyle kariyerinde ikinci baharını yaşayan Coolidge daha önce "Legally Blonde", "American Pie" ve Oscsar ödüllü "Promising Young Woman" gibi filmlerde rol aldı.

Kaynak: beyazperde

Benzer Haberler

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!