Shawn Levy ve Ryan Reynolds, Deadpool 3 ile Tekrar Bir Araya Geliyor

Mart 13, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Deadpool 3 yönetmeni Shawn Levy oldu. Ryan Reynolds’ın başrolünde yer alacağı Marvel Sinematik Evreni filmi için hazırlıklar başladı.

Shawn Levy, Marvel Sinematik Evreni'ne girdi. “Free Guy” ve “The Adam Project”in yönetmeninin, komedi aksiyon serisinin merakla beklenen üçüncü bölümü “Deadpool 3” için bir kez daha Ryan Reynolds ile birlikte çalışacağı bildirildi. İlk iki Deadpool filmini yazan Rhett Reese ve Paul Wernick, Rob Liefeld'in yarattığı "X-Men" çizgi roman karakterinden uyarlanan üçüncü filmi de yazacak.

“Bobs Burgers”ın Emmy ödüllü yazarları Lizzie Molyneux-Loeglin ve Wendy Molyneux, daha önce “Deadpool 3”ü yazmak için aday gösterilmişti, ancak, Reese ve Wernick bunun yerine üçüncü bir bölüm için geri dönecekler. Reynolds dışında, “Deadpool 3” için başka hiçbir oyuncu henüz onaylanmadı. İkinci “Deadpool” filmi, Josh Brolin'i Cable olarak ve Zazie Beetz'i Domino olarak tanıttı.

“Deadpool”da ayrıca, Morena Baccarin; Vanessa ve T.J. Miller; Weasel olarak yer aldı. Orijinal filmi Tim Miller yönetirken, David Leitch, “Deadpool 2”yi yönetti. Reynolds ayrıca haberi Twitter'da “Deadpool”, “The Adam Project” ve “Free Guy”daki karakterlerini içeren bir görselle paylaştı ve “Shawn Levy üçlememin üçüncü filmi biraz daha durağan olacak.” diye yazdı.

Deadpool” filmleri, her biri dünya çapında 780 milyon doların üzerinde hasılat elde eden tüm zamanların en çok hasılat yapan “X-Men” filmleri oldu. Sırasıyla 2016 ve 2018'de gösterime giren ilk iki film, Disney stüdyoyu satın almadan önce 20th Century Fox tarafından yayınlandı. O zamanlar Disney'in, "Deadpool"un şehvetli dünyasından çok uzak olan aile dostu imajını korumaya çalışacağı korkusu vardı. Disney'in o zamanki başkanı ve CEO'su Bob Iger, Disney'in R dereceli “Deadpool” filmleri ve diğer yetişkinlere yönelik Marvel hikayeleri yapmaya devam edeceğini söyleyerek 2019'da bu endişeleri azalttı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!