Brad Pitt, David Leitch’in Yöneteceği Bullet Train Filminde Rol Alacak

Temmuz 9, 2020
REKLAM YÜKLENİYOR

Brad Pitt, John Wick ve Deadpool 2’nun yönetmeni olan David Leitch’in yöneteceği, aksiyon-gerilim türündeki Bullet Train filminde rol alacak.

Filmografisinde Se7en, Fight Club, Twelve Monkeys, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Moneyball, Burn After Reading gibi akılda kalıcı filmler barındıran Brad Pitt, yapımcısı olduğu 12 Years a Slave ile ilk Oscar’ını kazandıktan sonra, bu yıl da Quentin Tarantino imzalı Once Upon a Time… in Hollywood filmindeki performansıyla oyuncu olarak ilk Oscar’ını kazandı.

Aldığı bu Oscar ödülünden sonra Brad Pitt’in kariyerine nasıl bir yön vereceği ve ilerleyen dönemde bu ödülün Pitt’in kariyerinde ne gibi bir etki yaratacağı merak konusu olmuştu. Sektörde kurduğu yapım şirketi Plan B ile birçok projeye destek de veren Brad Pitt, rol alacağı sıradaki filmi belirledi.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Brad Pitt, The Matrix filmlerinde dublör ve dövüş koreografı olarak görev aldıktan sonra Chad Stahelski ile yönettiği John Wick filmiyle yönetmen olarak büyük çıkış yakalayan, sonrasında Atomic Blonde, Deadpool 2, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi izleyicinin beğenisini kazanmış filmlere imza atan David Leitch‘in aksiyon-gerilim türündeki yeni filmi Bullet Train‘de rol alacak.

Brad Pitt’li Bullet Train Filminin Çekimlerine Sonbaharda Başlanması Planlanıyor

Brad Pitt, David Leitch’in dublör ve dövüş koreografı olarak görev aldığı Fight Club, Ocean’s 11 ve Troy filmlerinden sonra, Deadpool 2’da cameo olarak izleyici karşısına çıkmıştı. İkili, Bullet Train sayesinde yeniden bir araya geliyor.

Kotaro Isaka‘nın Maria Beetle isimli romanından uyarlanan film, Tokyo’dan Morioka’ya yolculuk eden bir hızlı trende bulunan bir grup kiralık katil ve suikastçının yaşadıklarını konu alıyor. Brad Pitt’in filmde Ladybug isiminde Amerikalı bir tetikçiyi canlandıracağı söyleniyor. Film, Keanu Reeves’li Speed ve Liam Neeson’ın başrolünde yer aldığı 2014 yapımı Non-Stop filmlerinin karışımı olarak tanımlanıyor.

David Leitch, Zak Olkewicz‘in film için yazdığı senaryoyu yeniden düzenleyecek. Training Day ve The Equalizer gibi filmlerle tanınan ünlü yönetmen Antoine Fuqua da filmin yapımcısı olarak ekipteki yerini alacak. Sony Pictures öncülüğünde vizyona girecek filmin çekimlerine sonbaharda başlanması planlanıyor.

Kaynak: filmloverss

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!