Luca Guadagnino'nun Tenis Draması Challengers'tan Son Detaylar

Şubat 13, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Zendaya, Josh O'Connor ve "West Side Story" yıldızı Mike Faist, MGM'de ilerleyen Luca Guadagnino'nun yeni romantik draması "Challengers"ta rol alacak. “Spider-Man: No Way Home” yapımcısı Amy Pascal, Zendaya ve Guadagnino ile birlikte Pascal Pictures aracılığıyla filmin yapımcılığını üstleniyor. Senaryoyu oyun yazarı Justin Kuritzkes kaleme alıyor.

Film, oyuncuyken antrenör olan Tashi'nin (Zendaya), kocası Art'ı (Faist) bir Grand Slam şampiyonuna dönüştürdüğü profesyonel tenisin rekabetçi dünyasına odaklanıyor. Kaybedilen bir maç serisinin ardından Tashi, onu eski erkek arkadaşı ve eski en iyi arkadaşı olan Patrick (O'Connor) ile yüzleşmesi gereken, en düşük profesyonel turnuva seviyesi olan bir "Challenger" etkinliğine sokar.

Zendaya'nın film için yaptığı anlaşma kapalıyken, O'Connor ve Faist hala müzakerelerde bulunuyor. “Challengers”ın prodüksiyonunun ilkbaharda Doğu Yakası'nda başlaması planlanıyor. “Challengers”, Timothée Chalamet'in oynadığı “Bones and All” ve Rooney Mara'nın başrolde olduğu Audrey Hepburn biyografik filmi de dahil olmak üzere Guadagnino'nun merak uyandıran yeni listesine katılıyor.

Emmy ödüllü aktör Zendaya şu anda HBO'nun son derece popüler gençlik dizisi “Euphoria”nın ikinci sezonunda başrol oynuyor. Yakın zamanda “Spider-Man: No Way Home”da MJ rolünü yeniden canlandırdı. “The Crown”daki genç Prens Charles rolüyle Emmy kazanan O'Connor, bir sonraki filmi “The History of Sound”da Paul Mescal ile birlikte rol alacak. “West Side Story”deki Riff rolünün ardından Faist, Austin ve Meredith Bragg'dan gelen “Pinball: The Man Who Saved the Game”de izlenecek.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!