Demi Moore ve Margaret Qualley, The Substance Adlı Korku Filminde Rol Alacaklar

Şubat 2, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

2017 yapımı aksiyon ve gerilim filmi Revenge'i yazan ve yöneten Fransız sinemacı Coralie Fargeat yeni uzun metraj filmi için çalışmalara başladı. "The Substance" adındaki filmin oyuncu kadrosuna Demi Moore ve Margaret Qualley katıldı.

Universal Pictures ve Working Title Films ortaklığı ile çekilecek olan filmin senaryosunu da Coralie Fargeat kaleme aldı. Filmin konusu hakkında henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmasa da Deadline'da yer alan habere göre "The Substance", yönetmen ve senarist Fargeat'ın feminist bir açıdn ele aldığı, body horror türünde bir korku filmi olacak.

İlk uzun metraj filmi Revenge ile eleştirmenlerden ve izleyicilerden büyük beğeni toplayan Coralie Fargeat'ın ikinci korku filmi ve ilk stüdyo filmi olacak olan "The Substance" şimdiden merak uyandırmayı başardı. Film için henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı. Çekimler ise önümüzdeki Mayıs ayında başlayacak.

Demi Moore, en son Amanda Kramer yönetimindeki müzikal drama Please Baby Please ile izleyici karşısına çıktı. Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood filmiyle tanınan Margaret Qualley ise Maid adlı mini dizide başrolü üstlendi ve performansıyla büyük beğeni topladı. "The Substance"ın oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler henüz belli değil.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!