Jake Gyllenhaal, Rob Liefeld’ın Çizgi Romanından Uyarlanacak Prophet Filminin Başrolünde Yer Alacak

Ekim 10, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Rob Liefeld’ın çizgi romanından uyarlanan ve başrolünde Jake Gyllenhaal’a yer veren Prophet filmi, Sam Hargrave tarafından yönetilecek.

Deadpool‘un yaratıcısı Rob Liefeld‘in Image isimli çizgi romanından uyarlanacak film, II. Dünya Savaşı sırasında Almanlar tarafından askere alınarak bilimsel deneylere maruz bırakıldıktan sonra insanüstü güçler kazanan John Prophet karakterini konu alacak.

Jake Gyllenhaal‘ın hayat vereceği John Prophet, ailesini geçindirmek için II. Dünya Savaşı’nın sonlarına doğru bir Alman deneyi için gönüllü olur. Sonrasında, bir patlamanın ardından diri diri gömülür ve 20 yıl boyunca yer altına hapsolur. 1965 yılında uyandığında ise, KGB ajanları kanını ele geçirmek amacıyla Prophet’in peşine düşer.

Studio 8 yapımı olacak filmin senaryosunu, daha önce Legends of Tomorrow ve Arrow gibi yapımların senaristliğini üstlenen Marc Guggenheim kaleme alıyor. Filmin yapımcı kadrosunda ise Studio 8’den Jeff Robinov ve John Graham; Prime Universe Films‘den Adrian Askarieh, Rob Liefeld ve Brooklyn Weaver yer alıyor.

Jake Gyllenhaal ve Sam Hargrave, Prophet Filmi İçin Bir Araya Geliyor

Studio 8’in CEO’su Robinov yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir süredir Jake ve Sam ile bir projede bir araya gelmeyi hedefliyorduk. Bu benzersiz ve aksiyon dolu filmde onlarla çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Bu hikâyenin hayata geçiş sürecini görmek için sabırsızlanıyorum. Prophet‘in duygusal olarak yoğun ve sinematik açıdan güçlü bir film olarak çizgi roman dünyasında öne çıkacağından eminiz.”

Studio 8, Roberto Rodriguez‘in şu anda yapım aşamasında olan Ben Affleck‘li dedektif filmi Hypnotic için hazırlıklarını sürdürüyor. Graham Moore‘un kaleme aldığı Mind Fall ve Nosferatu‘nun yeniden çevirimi de gelecek projeler arasında. Şirket ayrıca, yakın zamanda Sony tarafından satın alınan bir komedi olan Adulting‘in yanı sıra Black Mask çizgi roman serisinden uyarlanan Black için de hazırlıklara başladı. Prime Universe ise, aynı adlı video oyunu serisine dayanan Just Cause için hazırlanıyor.

Önümüzdeki dönem birçok projede yer alacak olan Jake Gyllenhaal, son olarak 1 Ekim’de Netflix’te izleyiciyle buluşan, Antoine Fuqua tarafından yönetilen The Guilty filminde başrol aldı. Michael Bay‘in suç draması Ambulance‘ta ise Yahya Abdul-Mateen II ile birlikte yer alıyor. Ambulance, 18 Şubat 2022’de ABD’de gösterime girecek.

Kaynak: filmloverss, deadline

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!