Brian Cox, Johnny Depp’in Abartılmış Bir Oyuncu Olduğunu Düşünüyor!

Ocak 18, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Succession, dizisi yıldızı Brian Cox geçmişte reddettiği “Karayip Korsanları” ve “Game of Thrones” projeleri hakkında konuştu.

Brian Cox'un uzun zamandır beklenen anı kitabı “Putting the Rabbit in the Hat” nihayet 18 Ocak'ta raflarda olacak. Fakat kitap çıkmadan önce, içinden bazı bölümler şimdiden çok ses getirdi. Esquire dergisinde yayınlanan alıntıda Brian Cox'un geçmişte reddettiği projelerle ilgili ilginç detaylar var. Bunlardan biri de “Game of Thrones” dizisinde Robert Baratheon rolü. Konuyla ilgili Cox şunları söyledi;

“Sık sık 'Game of Thrones'da bana bir rol teklif edilip edilmediği soruluyor - bunun nedeni, diğer herkese edilmiş olması - ve cevap, evet, görünüşe göre Robert Baratheon adında, ilk sezonda bir yaban domuzu tarafından boynuzlanıp ölen bir kral olmam gerekiyordu.” (Dizideki bu rol Mark Addy'ye gitti.) “'Game of Thrones' hakkında çok az şey biliyorum, bu yüzden onun önemli bir karakter olup olmadığını söyleyemem. Google’da da aramayacağım çünkü önemliyse de ben onu geri çevirdim.”

Cox, “Game of Thrones”u paranın “hiç de iyi olmadığı” ve karakterinin uzun süre dayanmayacağı için reddettiğini söyledi.

"Neden? Eh, 'Game of Thrones' büyük bir başarı elde etti ve dahil olan herkes elbette mutlak bir servet kazandı. Ama başlangıçta teklif edildiğinde para o kadar da büyük değildi. Artı, oldukça erken öldürülecektim, bu yüzden maaşlarınızın her geçen sezon arttığı başarılı bir dizinin uzun vadeli etkilerinden hiçbir fayda sağlayamayacaktım. Ben de onu geçtim ve onun yerine Mark Addy yaban domuzu tarafından boynuzlandı.”

Brian Cox: "Johnny Depp çok şişirilmiş ve abartılmış"

Cox'un geri çevirdiği başka bir proje daha var: Disney'in devasa "Karayip Korsanları" serisi. “Karayip Korsanları serisinde, sonunda Jonathan Pryce tarafından oynanan bir rol olan Vali rolüne burnumu çevirdim.”

"'Karayip Korsanları’nı yöneten adam, ‘Halka’ filminde birlikte çektiğim Gore Verbinski'ydi ve çok tatlı bir adam ama sanırım Vali'yi geri çevirerek köprüleri yıktım. Para döndüren bir şey olurdu, ama o filmdeki tüm roller arasında en nankör olanıydı. Ayrıca arka arkaya bu filmleri yapmak zorunda kalırdım ve yaptığım diğer tüm güzel şeyleri kaçırırdım.”

Ancak Cox'un Vali rolünü reddetmesinin nedeni biraz da gemideki başka isimlerdi.

Cox, “'Karayip Korsanları' ile ilgili bir başka şey de, 'Jack Sparrow olarak Johnny Depp' şovunun çok fazla olması. Depp'in fazla şişirildiğini, fazla abartıldığını düşünüyorum.” dedi. "Yani, 'Edward Makaseller' kabul edelim, böyle ellerle ve solgun, yaralı yüz makyajıyla geliyorsanız, hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Ve yapmadı. Ve daha sonra, daha da azını yaptı. Ama insanlar onu seviyor. Ya da onu seviyorlardı. Onu bugünlerde pek sevmiyorlar tabii ki."

Son zamanlarda “Succession” ile adından sıkça söz ettiren usta oyuncunun kitabı piyasaya çıktıktan sonra daha ne detaylara kavuşacağız göreceğiz.

Kaynak: sinemalar

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!