Elizabeth Olsen ve Alicia Vikander'dan Distopik Bilim Kurgu Filmi Geliyor

Temmuz 2, 2023
REKLAM YÜKLENİYOR

Filmin oyuncu kadrosuna Anna Kendrick de eklenebilir.

Oscar ödüllü Alicia Vikander ve Emmy adayı Elizabeth Olsen, Number 9 Films and Filmproduktion'ın bilim kurgu draması "The Assessment"ın başrollerini üstlenmek için anlaştı.

İkilinin, dünyanın iklim değişikliği tarafından yok edildiği distopik bir gelecekte yaşayan bir çifti canlandıracağı bildiriliyor. Toplumun bir kısmı kendileri için hayatın kontrol altında tutulduğu ve optimize edildiği, çocuk sahibi olma arzusunun da şansa bırakılmadığı paralel bir dünya yaratmıştır. Başarılı genç çiftin hayatları, yedi gün boyunca bir kadın değerlendirici tarafından yakından incelenir.

Filmin oyuncu kadrosuna ayrıca "Pitch Perfect" ve "A Simple Favor" yıldızı Anna Kendrick'in eklenmesi bekleniyor. Çekimlerin bu yaz Almanya'nın Köln kentinde başlayacak.

Elizabeth Olsen son olarak (HBO) Max'in gerçek suç draması "Love & Death"te rol alırken, Alicia Vikander kısa süre önce HBO'nun "Irma Vep" mini dizisini çekti ve bu yılın sonlarında gösterime girecek olan "Firebrand" için Kral VIII. Henry'nin son karısını canlandırdı. Karim Aïnouz imzalı "Firebrand" filminde VIII. Henry'e ise Jude Law hayat veriyor.

"The Assessment"ın yönetmenliğini, ilk uzun metraj filmini yönetecek olan Fransız sinemacı Fleur Fortuné yapacak. Senaryo ise Nell Garfath-Cox, Dave Thomas ve John Donnelly tarafından yazıldı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!