Florence Pugh, psikolojik gerilim The Wonder'ın başrolünde yer alacak

Mayıs 4, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Lady Macbeth, Midsommar, Little Women gibi filmlerle adından söz ettiren Florence Pugh, Emma Donoghue'nün 2016 yılında yayımlanan kitabından uyarlanacak psikolojik gerilim The Wonder'ın başrolünde yer alacak.

Gloria ve Una Mujer Fantástica gibi filmlerle adından söz ettiren Sebastian Lelio'nun yöneteceği, Normal People dizisinin senaryosuna imza atan isimlerden Alice Birch'ün kaleme alacağı The Wonder, 1850'li yıllarda bazılarınca tıbbi bir istisna bazılarınca ise bir mucize olarak yorulan 11 yaşındaki bir kız çocuğunun aylarca yemek yemeden hayatta kalmasını incelemek için İrlanda'nın bu olayla çalkanan ücra bir köyüne gelen bir İngiliz hemşirenin yaşadıklarını konu edinecek.

The Wonder'ın uyarlandığı aynı isimli kitabın yazarı Emma Donoghue'nün 2010 yılında yayımlanan Room isimli kitabı da 2015 yılında sinemaya uyarlanmış ve birçok Oscar adaylığının yanı sıra başrol Brie Larson'a En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını getirmişti.

The Wonder'ın başrolünde yer alacak olan Florence Pugh'u önümüzdeki dönemde Black Widow, Don't Worry Darling, The Maid ve Hawkeye gibi yapımlarda daha izleyeceğiz.

Kaynak: boxofficeturkiye

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!