Brendan Fraser, Batgirl Filminin Oyuncu Kadrosuna Katıldı

Ekim 27, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

The Mummy serisiyle tanınan Brendan Fraser, Batgirl filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Fraser, Batgirl’ün düşmanı olan Firefly karakterini canlandıracak.

Gotham komiseri Jim Gordon’ın kızı Barbara Gordon’ın karşımıza Batgirl olarak çıkacağı filmde Leslie Grace Batgirl’e hayat verirken, Whiplash filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar ödülü kazanan J.K Simmons ise Zack Snyder imzalı Justice League filminde de canlandırdığı Jim Gordon rolüyle geri dönüyor.

Gal Gadot’lı Wonder Woman ve Margot Robbie’li Birds of Prey’den sonra Batgirl, Warner Bros.’un kadın süper kahraman odaklı nadir yapımlarından biri olacak. Filmin 2022 yılında HBO Max’te yayınlanması planlanıyor.

Filmin yönetmenliğini Bad Boys for Life’da beraber çalışan Adil El Arbi ve Bilall Fallah ikilisi üstlenecek. 2022’de HBO Max’te yayınlanması planlanan Batgirl’ün senaryosunu ise The Flash ve Birds of Prey filmlerinin senaristi Christina Hodson kaleme alacak.

1990’ların sevilen film serisi olan The Mummy’den tanıdığımız Brendan Fraser, Batgirl filmiyle birlikte DC evreninde ilk filmine imza atıyor. Batgirl’ün düşmanı Firefly’ı canlandıracak olan Fraser, DC’nin Doom Patrol dizisinde Robotman’i seslendirmişti. Brendan Fraser ayrıca Darren Aronofsky’nin yeni filmi The Whale’de başrolü üstlenirken Martin Scorsese’nin Killers of the Flower Moon filminde de Leonardo DiCaprio ile birlikte yer alıyor olacak.

Kaynak: filmloverss, variety

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!