Harrison Ford, Yeni Filmde Nasıl bir Indiana Jones Göreceğimizi Açıkladı

Kasım 29, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Harrison Ford: Indiana Jones Sudan Çıkmış Balığa Dönecek!

2023 yazında vizyona girecek Indiana Jones filmi, Harrison Ford'un ikonik rolüne geri dönüşü ve oyuncu kadrosundaki diğer yıldız isimlerle şimdiden hayranları heyecanlandırıyor.

Geçtiğimiz günlerde yönetmen James Mangold, filmin dijital olarak gençleştirilmiş bir Harrison Ford sekansıyla açılacağını açıklamıştı. 1940'larda, Indiana Jones'u Nazilerle mücadele ederken göreceğimiz bir sahnenin ardından hikayenin geçtiği 1960'lı yıllara geleceğiz.

Peki 1960'ların Indiana Jones'u nasıl bir karakter olacak? Harrison Ford, Empire ile gerçekleştirdiği röportajda "Indiana Jones 5"te bizi nasıl bir Indy'nin beklediğini "sudan çıkmış balık" sözleriyle açıkladı: "Bu popüler kültür zamanı. Aydaki adamların zamanı. Müzik... Her şey değişti. Ve akademik kariyerinin sona ermesi de önemli ki bu onun başka fırsatlara ve yaramazlıklara açık olmasını sağlıyor."

Orijinal Indiana Jones üçlemesi 1930'lu yıllarda geçiyordu ve eski eserlerin peşindeki bir arkeolog olarak, Indiana'nın bir ayağı her zaman geçmişteydi. Kronolojik olarak, yaşadığı son macera (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) 1957'de geçiyordu. Bu yıllarda Amerika teknolojik olarak ilerlese de modern olanakları reddeden biri için zorlayıcı değildi.

1960'ların sonlarında ise dünya ve Amerika tamamen değişti. Bu döneme damga vuran uzay yarışı filmin ana konularından biri olacak. Filmin kötü karakterini canlandıran Mads Mikkelsen'in Nasa tarafından işe alınan eski bir Nazi olarak izleyici karşısına çıkacağı biliniyor. Filmde ayrıca Indiana'nın vaftiz kızı olarak Phoebe Waller-Bridge ve Antonio Banderas, Toby Jones, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann gibi isimler rol alıyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!