Winona Ryder, Eli Horowitz’in The Cow İsimli Filminin Başrolünde Yer Alacak

Eylül 16, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Winona Ryder, Homecoming dizisinin yaratıcılarından Eli Horowitz’in The Cow isimli ilk uzun metrajlı filminin başrolünde yer alacak.

Dracula, Girl, Interrupted, Edward Scissorhands, Alien: Resurrection gibi filmlerde izlediğimiz 90’lı yılların vazgeçilmez oyuncusu Winona Ryder, Eli Horowitz‘in ilk uzun metraj filmi The Cow‘un başrolünde yer alacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Winona Ryder’ın yanı sıra, Dermot Mulroney, John Gallagher Jr., Owen Teague ve Brianne Tju da yer alıyor. Horowitz ve Matthew Derby‘nin birlikte kaleme aldığı filmin senaryosuna dair ayrıntılar ise henüz gizli tutuluyor.

Çekimleri kısa bir süre önce tamamlanan filmin yapımcılığını daha önce prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapan korku filmi The Vigil ile Michael Greyeyes, Jesse Eisenberg ve Kate Bosworth’un başrollerini paylaştığı Sundance draması Wild Indian’ı izleyici ile buluşturan şirketler üstleniyor. Detayları henüz gizli tutulan filmin yapımcıları arasında bulunan Anthony Eu’nun filmle ilgili yaptığı açıklamalar ise şu şekilde: “The Cow, bizler için dönüm noktası niteliğinde bir film ve bunu bu oyuncu kadrosuyla gerçekleştirdiğimiz için çok heyecanlıyız. Daha iyi bir kadro isteyemezdik. BoulderLight Pictures ile harika bir ortaklığımız oldu ve gelecekte onlarla çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Son olarak David Simon‘un HBO mini dizisi The Plot Against America‘da rol alan Ryder, Netflix‘in beğeniyle izlenen bilimkurgu dizisi Stranger Things‘in gelecek yıl çıkacak dördüncü sezonunda Joyce Byers rolünü canlandırmaya devam edecek.

Kaynak: filmloverss

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!