Nicolas Cage, Face/Off Devam Filminde Oynamaya Hazır

Nisan 26, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Ünlü aktör, "Face/Off" devam filmi için yapımcı ile bazı görüşmeler gerçekleştiğini söyledi.

ABD'de geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren, ülkemizdeyse bu cuma gününden itibaren sinema salonlarındaki yerini alacak olan aksiyon komedi filmi "The Unbearable Weight of Massive Talent" (Yetenekli Bay Cage) filminin başrol oyuncusu Nicolas Cage, bu aralar filmin tanıtımı için sık sık röportajlar gerçekleştiriyor.

Nicolas Cage, filmde kendisinin abartılı bir versiyonu olan Nick Cage rolünü canlandırıyor. Film, yıldızın kariyeri boyunca yer aldığı bütün projelere ve bütün rollerine büyük bir övgü olarak da ele alınabilir. Cage kariyerindeki en ikonik performanslarından biri hiç kuşkusuz, aksiyon sinemasının usta ismi John Woo tarafından yönetilen "Face/Off" (Yüz Yüze) filminde ortaya koydu.

1997 tarihli "Face/Off", büyük bir terör eylemini engelleyebilmek için, oğlunu öldüren suç dehasının yerine geçen bir FBI ajanının hikayesini anlatıyor. FBI ajanı (John Travolta) yüz nakli ile suç dehasının (Nicolas Cage) yerini alırken, ajanın yüzü de teröriste transfer ediliyor. Ajanın zorlu planı, artık kendi yüzüne sahip olan ve FBI'daki herkesi istediği gibi kandırabilen teröristin uyanmasıyla tamamen çıkmaza giriyor...

Temelinde kimlik değiştirmenin yer aldığı bu heyecanı yüksek aksiyon filminde hem terörist Castor Troy'u hem de FBI ajanı Sean Archer'ı canlandıran Nicolas Cage, iki karakterde de oldukça beğenilen bir performans sergilemişti.

Nicolas Cage, ComicBook ile gerçekleştirdiği bir röportajda, "Face/Off" devam filminde oynamaya açık olduğunu dile getirdi. "Bir Face/Off devam filmi hakkında konuşabilirim çünkü ilk Face/Off'ta birlikte çalışmaktan çok keyif aldığım Neal Moritz ile bazı telefon görüşmelerimiz oldu." diyen Cage, filmle ilgili bazı çalışmalar yapıldığını vurguladı.

Paramount "Face/Off" devam filmi için çalışmalara başladığını yaklaşık 3 yıl önce duyurmuştu ve filmin yönetmenliğini Adam Wingard'ın üstleneceği açıklanmıştı ancak daha sonrasında filmle ilgili herhangi bir gelişme duyurulmadı. Filmin başrolünü kimin üstleneceği hala belli değilken, Nicolas Cage'in geri dönmeye hazır olduğunu duyurması, aktörün hayranlarını heyecanlandırdı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!