Ana De Armas, Marilyn Monroe'yu Canlandırmaya Hazırlanıyor

Nisan 24, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Marilyn Monroe'yu canlandırmaya hazırlanan Ana De Armas: Oynadığım en zor rol

Marilyn Monroe'nun hayatını konu alan Blonde filminde ikonik Hollywood yıldızını canlandırmaya hazırlanan Ana de Armas, bu rolün kariyerindeki en güçlü rollerden biri olduğunu açıkladı.

Son dönemde Daniel Craig'in son kez James Bond'u canlandırdığı No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filmiyle gündeme gelen Kübalı oyuncu Ana de Armas, Marilyn Monroe'yu canlandıracağı Blonde filmiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

33 yaşındaki yıldız, 1950'li yıllarda bir ikon haline gelen Hollywood yıldızının hayatını konu alacak Blonde filmi için "Bir oyuncu olarak canlandırdığım en zor rol" açıklamasında bulundu.

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Andrew Dominik film için "Dünyanın hiç sevilmeyen çocuklarına uygun" ifadesini kullanmış, kült filmler 'Citizen Kane' ve 'Raging Bull'un arasında kalmış bir hikayesi olduğunu belirtmişti.

Armas, "Yaptığım araştırmalar ve aksanla birlikte bu role hazırlanmam tam bir yılımı aldı. Yönetmenle aylarca çalıştık. 3 ay süren bir setti, çılgın bir programımız vardı" dedi.

Blonde filmini çekmenin hayatındaki en güzel deneyim olduğunu vurgulayan oyuncu, "Çok özel bir film. Andrew, çalıştığım en iyi yönetmenlerden biri" ifadelerini kullandı.

Marilyn Monroe rolüne hazırlandığı süreçte, No Time To Die filmine katılan oyuncu, 10 gün içinde bir ajan rolüne hazırlanması gerektiğini belirtti. Daniel Craig'in sakatlanmasıyla Blonde setine geri dönen oyuncu, çok karmaşık bir dönemde iki farklı rolü canlandırdığını paylaştı.

Joyce Carol Oates'in Blonde isimli romanından uyarlanan film için yazar, bir erkek yönetmenin böylesi feminist bir yorumla film çekmesini takdir ettiğini paylaşmıştı.

Kaynak: ntv

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!