Susan Sarandon, Blue Beetle Filminin Kadrosuna Katıldı

Nisan 17, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Sarandon, daha önce Sharon Stone'un oynayacağı konuşulan Victoria Kord karakteriyle filme dahil oldu.

Oscar ödüllü oyuncu Susan Sarandon, Warner Bros. Pictures'ın DC Comics filmi "Blue Beetle"da, filmin kötü karakteri Victoria Kord'u oynamak içi anlaşma imzladı.

Fillm için yaratılan yeni bir karakter olan Victoria Kord için daha önce Sharon Stone görüşmeler gerçekleştirmişti, hatta yıldızın rolü alacağına kesin gözüyle bakılıyordu ancak Stone'un yerine Sarandon projeye dahil oldu. Ayrıca, Raoul Max Trujillo ("Mayans M.C.") da Carapax the Indestructible Man rolüyle kadroya katıldı.

Yönetmen koltuğunda Angel Manuel Soto'nun oturduğu "Blue Beetle" filminin senaryosunu Gareth Dunnet-Alcocer yazıyor. Meksikalı bir gencin, kendisine süper güç ve bir zırh veren, uzaydan gelen bir böceği bulmasını anlatan filmin başrolünde "Cobra Kai" dizisinde izlediğimiz Xolo Maridueña yer alıyor.

Maridueña, kendisini ailesine adamış ve süper kahramanlarla hiçbir bağlantısı olmayan, kullanılmayan bir arazide yarı gömülü gizemli bir böcek bulan, işçi sınıfı El Pasolu bir genç olan Jaime Reyes'i canlandırıyor. Böceğin canlanması ve kendisini Jaime'nin omurgasına aşılamasıyla, Jamie hem süper hız ve güç kazanır hem de silahlar, kanatlar ve kalkanlar oluşturmak için değiştirilebilen bir zırha sahip olur.

"Blue Beetle"ın oyuncu kadrosunda ayrıca George Lopez, Adrianna Barraza, Harvey Guillén, Bruna Marquezine, Damián Alcázar, Belissa Escobedo ve Elpidia Carrillo gibi isimler bulunuyor.

Warner Bros. filmi yalnızca HBO Max'te yayınlama kararından vazgeçerek sinemalarda da gösterime sokmaya karar verdi. "Blue Beetle" 2023 yazında sinemalarda olacak.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!