Yeni Çıkacak Alien Filminin Yönetmeni Belli Oldu

Mart 7, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Yapımcılığını, 1979 tarihli ilk "Alien" filminin yönetmeni olan usta sinemacı Ridley Scott yapacak

20th Century Stüdyoları'nın yeni Alien filminin yönetmenliğini, daha önce "Evil Dead", "Don't Breathe" ve "The Girl in the Spider's Web" filmlerini yazan ve yöneten Fede Alvarez üstlenecek. Alvarez en son Netflix'te yayınlanan "Texas Chainsaw Massacre" yeniden çevriminin senaryosunu yazmıştı.

Yapımcılığını, 1979 tarihli ilk "Alien" filminin yönetmeni olan usta sinemacı Ridley Scott'un yapacağı film, Alien filmlerinin devam filmi olmayacak, bağımsız ve orijinal bir hikayeyi anlatacak. Filmin doğrudan Hulu'da yayınlanması planlanıyor.

Şimdilik isimsiz olan bu yeni Alien projesinin, Predator film serisinde bağımsız bir hikaye anlatan solo film olan "Prey"in ayak izlerini takip edeceği belirtiliyor. Dan Trachtenberg tarafından yönetilen "Prey" bu yıl içerisinde Hulu'da yayınlanacak.

Söylentilere göre, Alvarez yeni bir Alien filmi ile ilgili fikirlerini Ridley Scott'a yıllar önce anlatmıştı. Geçtiğimiz yıl, Scott'ın kendisine hala bu filmi yapmak isteyip istemediğini sorması üzerineyse proje harakete geçti.

20th Century Studios başkanı Steve Asbell, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada stüdyonun, Disney'e bağlı online platform Hulu'da yılda en az on film yayınlamayı planladığını açıklamıştı. Bu filmlerden yalnızca iki ya da üç tanesi sinemalarda da gösterilecek. Yeni Alien filminin Hulu'daki gösteriminin yanı sıra sinemalarda da vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!