Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor, Sophie Barthes İmzalı The Pod Generation Filminde Yer Alacak

Ekim 27, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Game of Thrones’un yıldızı Emilia Clarke ve 12 Years A Slave ile Oscar adaylığı kazanan Chiwetel Ejiofor romantik bilimkurgu türündeki The Pod Generation filminde başrolü paylaşacak.

Cold Souls ve Madam Bovary gibi yapımlardan tanıdığımız yönetmen Sophie Barthes yeni projesi olan bilimkurgu filmi The Pod Generation‘da yakın bir gelecekte yapay zekanın hüküm sürdüğü bir dünyada çocuk sahibi olmaya karar veren Alvy ve Rachel çiftini odağına alıyor.

Botanikçi olan Alvy ve eşi Rachel ilişkileri için yeni bir adım atarak çocuk sahibi olmaya karar verirler. Rachel’ın keşfettiği Pegasus adlı programla yapay rahim sayesinde çift, hamilelik sürecini eşit bir şekilde paylaşma fırsatı bulacaktır. Fakat Alvy’nin bu programla ilgili şüpheleri vardır.

Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor’lı The Pod Generation’ın Çekimleri Mart 2022’de Başlayacak

Game of Thrones‘da canlandırdığı Daenerys Targaryen karakteriyle dört kez Emmy’e aday gösterilen Emilia Clarke filmde Rachel’a hayat verirken, Doctor Strange ve 12 Years A Slave gibi yapımlarla tanıdığımız Oscar adayı Chiwetel Ejiofor ise Alvy karakterini canlandıracak.

Yönetmen Sophie Barthes, Emilia ve Chiwetel ile çalışmanın bir rüyanın gerçekleşmesi olduğunu vurguladı. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Succession, Scenes from a Marriage, Blue Valentine ve Watchmen gibi yapımlarla adından söz ettiren Andrij Parekh üstlenecek.

Mart 2022’de çekimlerine başlanacak olan The Pod Generation‘ın yapımcılığını Paris merkezli MK2 Films üstleniyor olacak. MK2 prodüksiyon şirketi gelecek haftalarda gerçekleşecek olan American Film Market etkinliğinde filmle ilgili gelişmeleri ve senaryoyu paylaşacak.

Kaynak: filmloverss, variety

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!