Candy dizisinde Elisabeth Moss'un yerine Jessica Biel başrolde yer alacak

Ekim 10, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Hulu’nun gerçek bir suç olayını anlatan yeni dizisi Candy’de başrolde yer alması beklenen Elisabeth Moss’un yerine Jessica Biel’in geçeceği açıklandı.

Elisabeth Moss, projenin ilk kez duyurulduğu günlerde yaptığı açıklamada dizinin yaratıcısı Robin Veith’ten gelen teklifi heyecanla kabul ettiğini açıklamıştı. İkili daha önce ödüllü dizi Mad Men’de de birlikte çalışmışlardı. Ancak aradan geçen zamanda proje takvimi ile ünlü aktristin takviminin uyuşmaması nedeniyle Moss projeden ayrılmak zorunda kaldı.

El değiştiren rolde Jessica Biel’in canlandıracağı karakter, 1980’de belli bir sosyo-ekonomik statüye, iyi bir eş ve iki çocuğa sahip olan Teksaslı bir ev hanımıyken aynı kiliseye gittiği bir arkadaşını baltayla öldüren Candy Montgomery olacak. Biel daha önce The Sinner’da olduğu gibi şirketi Iron Ocean aracılığıyla rol aldığı dizinin uygulayıcı yapımcı görevini de üstlenecek.

Dizinin pilot bölümünü yönetecek kişi ise Michael Uppendahl. Yönetmen daha önce American Crime Story, Fargo, The Walking Dead, Ray Donovan, Mad Men, Shameless ve American Horror Story gibi ses getiren yapımlarda görev almıştı.

Başrol dışında dizide yer alacak diğer oyuncular hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Özellikle Candy Montgomery’nin eşi Pat Montgomery ile olayın kurbanı Betty Gore ve eşi Allen Gore’u canlandıracak oyuncular merakla bekleniyor.

Kaynak: boxofficeturkiye

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!