Super Mario filminin vizyon tarihi ve kadrosu belli oldu

Eylül 29, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Hazırlıkları süren Super Mario Bros. animasyon filminin vizyon tarihi ve seslendirme kadrosu belli oldu. 21 Aralık 2022'de gösterime girecek filmde, Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Seth Rogen ve Jack Black gibi isimler yer alacak.

2018 yılında, Illumination Entertainment'ın yeni dönem projeleri arasında, Nintendo ile birlikte tasarlayacakları bir Super Mario Bros. filmi olduğu açıklanmıştı. Pandemi döneminde ön hazırlık süreci devam filmin, vizyon tarihi ve seslendirme kadrosunda yer alacak isimleri belli oldu.

Genç Titanlar Filmi (Teen Titans Go! To the Movies) filminin yönetmenlerinden Aaron Horvath ile Michael Jelenic'in yönetmen koltuğunda oturduğu Super Mario Bros: The Movie'de ünlü karakter Mario'ya Chris Pratt, Luigi'ye Charlie Day, Princess Peach'e Anya Taylor-Joy; kötü karakterler Bowser'a Jack Black, Toad'a Keegan-Michael Key ve Donkey Kong'a ise Seth Rogen'in sesiyle hayat vereceği açıklandı. Nintendo'da Mario Bros., Donkey Kong, The Legend of Zelda gibi klasiklere imza atan Shigeru Miyamoto da filmin yapımcılarından biri olacak. Filmin vizyon tarihi ise 21 Aralık 2022.

Nintendo'nun ilk olarak 1985 yılında yayınladığı ve kısa süre içerisinde en popüler video oyunu tahtına oturan Super Mario ile sonrasında gelen devam oyunları, dünya genelinde 758 milyondan fazla kopya sattı.

Kaynak: boxofficeturkiye

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!