Kutup Ekspresi'ne 20 Yıl Sonra Devam Filmi Geliyor

Ocak 22, 2024
REKLAM YÜKLENİYOR

Robert Zemeckis imzalı animasyon filmin devamı geliştirme aşamasında.

Robert Zemeckis tarafından yönetilen "Kutup Ekspresi" (The Polar Express) filminin gösterime girmesinin 20 yıl ardından, bir devam filmi üzerinde çalışıldığı açıklandı.

Yapımcı Gary Goetzman, ComicBook.com'a verdiği röportajda "Kutup Ekspresi 2" filminin üzerinde çalışıldığını söyledi. Ancak ne yazık ki projenin ne kadar ilerlediğine veya filmin hayata geçme ihtimalinin ne kadar olduğuna dair kesin bir ifadede bulunmadı.

2004'te vizyona giren ve Chris Van Allsburg'un aynı adlı kitabına dayanan "Kutup Ekspresi", genç bir çocuğun Noel arifesinde adı geçen trenle Kuzey Kutbu'na yaptığı yolculuğu anlatıyor. Zemeckis filmde, o zamanlar için yeni sayılan motion-capture teknolojisini kapsamlı bir şekilde kullanarak canlı performansları animasyon görüntülerin temeli için kullandı. Ayrıca Tom Hanks birden fazla karakteri seslendirdi.

"Kutup Ekspresi 2"nin geliştirme aşamasında olması sevindirici olsa da bu durumun filme yeşil ışık yakıldığı anlamına gelmediğini hatırlamakta fayda var. Sürecin sonucunda ortaya çıkacak proje fikri, stüdyo yöneticilerinin esas kararını vermesine neden olacak. "Kutup Ekspresi"nin kadrosundaki tüm yeteneklere rağmen, izleyicilerden karışık tepkiler alması ve gişesinin de çok parlak olmaması potansiyel devam filmi için bir engel oluşturabilir.

Devam filminin resmen onaylanıp onaylanmayacağını zaman gösterecek, ancak ortada bir kitap daha olmadığı için filmin orijinal bir hikayeye sahip olması bekleniyor ve bu da animasyon Noel filminin hayranlarını meraklandırmak için yeterli.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!