Eli Roth İmzalı Korku Filmi Kara Cuma'nın Devam Filmi Duyuruldu

Aralık 3, 2023
REKLAM YÜKLENİYOR

Kara Cuma (Thanksgiving) filmine devam filmi geliyor.

TriStar Pictures (Sony) ve yönetmen Eli Roth, ilk iki haftasında dünya çapında 30 milyon dolar hasılat elde eden ve bir korku filmi için ender görülebilecek bir başarı olarak ikinci hafta sonunda sadece %31 düşüş gösteren korku filmi "Kara Cuma"nın (Thanksgiving) devamını çekmeye hazırlanıyor. Film ülkemizde bu Cuma (1 Aralık) vizyona girdi.

Film, Roth'un on altı yıl önce "Grindhouse" için yaptığı sahte bir fragmana dayanıyor ve gizemli bir katilin Kara Cuma isyanı ve Şükran Günü'nün ortaya çıktığı yer olan Plymouth, Massachusetts'te terör estirmesini anlatıyor.

RightMart süpermarketinde birkaç ölümle sonuçlanan bir Kara Cuma izdihamının bir yıl ardından, birkaç kasaba sakininin protestolarına rağmen market yeniden indirimlere hazırlanmaya başlar. Ancak izdihama karışan insanlar tek tek ölmeye başladığında kasabanın artık güvenli bir yer olmadığı anlaşılır.

Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Jalen Thomas Brooks, Nell Verlaque, Rick Hoffman, Gina Gershon ve Tim Dillon'ın başrolleri paylaştığı projenin yapımcılığını da El Roth üstlenirken, senaryoyu Jeff Rendel yazdı. TriStar Pictures doğrudan devam filminin 2025'te vizyona gireceğini açıkladı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!