Fantastic Four, İçin Antonio Banderas'ın Adı Geçiyor

Nisan 30, 2023
REKLAM YÜKLENİYOR

Marvel Sinematik Evreni'ne yeni bir yıldız mı katılıyor?

Marvel Sinematik Evreni hayranları, yeni "Fantastic Four" filminde hangi isimlerin rol alacağını duymayı heyecanla beklemeye devam ederken, filmin kadrosuna Antonio Banderas'ın katılabileceğine dair söylentiler gündeme geldi.

Haber henüz resmi bir kaynak tarafından onaylanmadı ancak Comic Book Resources'ta yer alan habere göre, Marvel Filmleri konusunda güvenilir bir kaynak kabul edilen @MyTimeToShineH Banderas'ın Galactus karakterine hayat vermek için görüşmelerde bulunduğunu bildirdi.

Bundan birkaç hafta önce yeni filmin Galactus'u ve Silver Surfer'ı Marvel Sinematik Evreni'ne taşıyan 1960'lar unsurları içeren kozmik bir hikaye olacağına dair raporlar yayınlandı. Ayrıca Adam Driver'ın Doctor Doom ya da Reed Richards rolüyle filme dahil olduğunu söyleyen haberler de gelmeye devam ediyor.

Çizgi romanlarda Galactus, gezegenleri yok edebilen bir doğa gücüdür ve mor zırhı ve miğferi olan devasa bir insansı olarak tasvir edilir. Daha önce "Fantastik Dörtlü: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi"nde beyaz perdede görülmüştü, ancak yalnızca devasa bir uzaysal bulut şeklinde gösterilmişti.

Galactusr, yaşam gücünü sürdürmek için gezegenleri tüketen - ölümlü varlıkların ahlakına veya yargılarına bakılmaksızın hareket eden kozmik bir varlıktır. Sık sık bir habercinin eşlik ettiği karakter, çizgi romanlarda merkezi ve yardımcı rollerde hem düşman hem de kahraman olarak yer aldı.

"Fantastic Four"un senaryosunu Jeff Kaplan, Ian Springer ve Josh Friedman kaleme alıyor. Matt Shakman'ın yöneteceği film 2025'ta vizyona girecek.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!