Disney, Enchanted Devam Filmi Disenchanted'dan İlk Görsel Paylaşıldı

Mayıs 19, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Disney, "Enchanted" devam filmi "Disenchanted"dan Amy Adams ve Maya Rudolp'lu ilk görseli paylaştı.

Başrollerini Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden ve Susan Sarandon'ın paylaştığı macera ve komedi filmi "Enchanted"ın (Manhattan'da Sihir) 15 yıl sonra gelen devam filmi "Disenchanted" önümüzdeki sonbaharda Disney+'ta yayınlanacak.

"Enchanted", klasik bir disney animasyonu olarak başlayan ancak günümüzde, Manhattan'da devam eden eğlenceli bir hikayeyi anlatıyordu. Büyülü Andalasia krallığında yaşayan Prenses Giselle (Adams), Kötü Kraliçe tarafından cezalandırılır ve gerçek dünyaya gönderilir. Yakışıklı Prens, konuşan hayvanlar, Kötü Kraliçe gibi diğer masal kahramanları da Giselle'i takip edince, Manhattan'da yaşayan kendi halinde bir adam olan Robert Philip'in (Dempsey) hayatı alt üst olur.

Devam filmi "Disenchanted"da Amy Adams, James Marsden ve Patrick Dempsey, ilk filmde canlandırdıkları rollerle geri dönerken, bu macerada onlara Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown, Jayma Mays ve Oscar Nunez katılıyor. Filmin senaryosunu Brigitte Hales ve Rita Hsiao yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Adam Shankman var.

Filmin resmi özetine göre konusu kısaca şöyle: Sonsuza dek mutlu olduktan on yıl sonra, Giselle, Robert ve Robert'ın kızı Morgan (Gabriella Baldacchino) Monroeville banliyösünde yeni bir eve taşınırlar. Topluluk, bu aileyle ilgili kötü niyetleri olan Malvina Monroe (Rudolph) tarafından denetlenmektedir. Sorunlar ortaya çıktığında, Giselle hayatlarının mükemmel bir peri masalı olmasını diler ancak büyü geri teper ve Giselle, saat gece yarısını vurmadan önce ailesini ve Andalasia krallığının anavatanını kurtarmak için mücadele etmek zorunda kalır"

Disney, filmden Amy Adams ve Maya Rudolph'lu ilk fotoğrafı yayınladı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!