Kim Demiş Kötüyüz Diye ABD Gişesinin Zirvesinde

Nisan 26, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Eğlenceli DreamWorks animasyonu açılış hafta sonunda gişenin bir numarasına yerleşti.

Ülkemizde önümüzdeki Cuma günü vizyona girecek olan animasyon film "Kim Demiş Kötüyüz Diye" ("The Bad Guys") 24 milyon dolarlık açılış yaparak ABD gişesinin zirvesine yerleşti. Film, efsanevi soygunlara imza atan beş "kötü" karaktere odaklanıyor. Bu zamana kadar birçok soyguna imza atan Bay Wolf, Bay Snake, Bay Piranha, Bay Shark ve Bayan Tarantula, hayatlarının en zorlu işini yapmaya kalkışıyorlar...

ABD gişesinin ikinci sırasında 15.2 milyon dolarlık hafta sonu hasılatıyla "Kirpi Sonic 2" bulunuyor. Vizyondaki üçüncü haftasını geride bırakan filmin toplam hasılatı 146 milyon dolara yaklaştı. Geçen hafta, serinin en düşük açılışını yapmasına rağmen gişenin bir numarasında yer alan "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları" ise bu hafta üçücü sıraya geriledi. Film, ikinci hafta sonunda 14 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Toplamda ise yalnızca 67 milyon dolara ulaşabildi.

Robert Eggers'in yönettiği; Alexander Skarsgard, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Anya Taylor-Joy gibi yıldız isimlerin oynadığı epik Viking destanı "Northman" 12 milyon dolarlık açılış hasılatıyla ABD gişesinin dördüncü sırasında yerini aldı.

ABD gişesinin bu haftaki ilk beşini tamamlayan film, Nicolas Cage ve Pedro Pascal'ın başrolü paylaştığı "The Unbearable Weight of Massive Talent" oluyor. Vizyondaki ilk hafta sonunda 7.2 milyon dolar kazanan aksiyon - komedi filminde Nicolas Cage, kendisinin kurgusal bir versiyonunu oynuyor ve zengin bir uyuşturucu baronuna karşı CIA ile çalışmak zorunda kalıyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!