Tom Hanks'li Apple TV Filmi Greyhound'un Devamı Geliyor

Nisan 17, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Tom Hanks'in yapım şirketi Playtone, Apple ile çok yıllık bir anlaşma imzaladı.

Tom Hanks ve yapımcı Gary Goetzman'ın kurucusu olduğu Playtone adlı prodüksiyon şirketi ile Apple TV+, çok yıllık bir sözleşmeye imza attılar. Anlaşma, Apple'ın dünya çapında geliştirmesi, üretmesi ve dağıtması için diziler, belgeseller ve senaryosuz projeleri kapsıyor. Anlaşma kapsamında, Apple TV+'ın en çok izlenen eserlerinden biri haline gelen, 2. Dünya Savaşı döneminde geçen aksiyon gerilim filmi "Greyhound"un devam filmi üzerinde çalışmaya başlandı.

Yönetmenliğini Aaron Schneider'ın üstlendiği ve başrolünde Tom Hanks'in yer aldığı 2020 yapımı "Greyhound", Alman denizaltılarından kaçarak Kuzey Atlantik’i geçmeye çalışan Amerikan destroyer savaş gemisi Greyhound’un kaptanı Ernest Krause’nin hikayesini anlatıyordu. Senaryosunu Tom Hanks ve C.S. Forester'ın birlikte yazdığı filmin oyuncu kadrosunda Elisabeth Shue, Stephen Graham, Matt Helm, Craig Tate gibi isimler de yer almıştı.

Tom Hanks ayrıca, usta yönetmen Steven Spielberg ile birlikte, Apple TV+'ta yayınlanacak 2. Dünya Savaşı dizisi "Masters of the Air"in de yapımcılığını üstleniyor. HBO'nun "Band of Brothers" ve "The Pacific"in devamı niteliğindeki, çekimleri henüz tamamlanmış olan dizi savaşı Hitler'in kapısına getiren Amerikan bombacı çocukların hikayesini anlatıyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!