Jim Carrey Oyunculuğu Bırakacağını Açıkladı

Nisan 4, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Jim Carrey yaptığı açıklama ile oyunculuğu bırakmaya hazırlandığını dile getirdi.

Hepimizin hafızalarında çok güzel izler bırakan oyunculardan biri olan Jim Carrey, katıldığı bir söyleşide oyunculuğu bırakacağını açıkladı. Yer aldığı son projelerden biri olan Kirpi Sonic 2 (Sonic The Hedgehog 2) için Access kanalına bir röportaj veren ünlü oyuncu, yeterince çalıştığını dile getirerek oyunculuğu bırakma kararı aldığını belirtti.

Oyuncunun Kirpi Sonic 2 filminden sonra herhangi bir projesi de bulunmuyor. Bu da bir nevi oyunculuğu bıraktığını gösteriyor diyebiliriz. Katıldığı bu söyleşide "Emekli oluyorum...muhtemelen. Bu konuda oldukça ciddiyim" diyen Jim Carrey, çok önemli bir proje olursa geri dönebileceğini belirterek sözlerine şu şekilde devam etmiş;

"Meleklerin, insanların görmesi için gerçekten önemli olacağını söyleyen altın mürekkeple yazılmış bir senaryo getirip getirmediğine bağlı. Devam edebilirim ama bir ara veriyorum. Sessiz hayatımı gerçekten seviyorum ve tuval üzerine resim yapmayı gerçekten seviyorum. Manevi hayatımı gerçekten seviyorum ve hissediyorum… ve bu, başka bir ünlüyü asla duyamayacağınız bir şey. Zaman oldukça, 'Yeterince yaptım. Yeterince yaptım' deyin."

Ünlü oyuncu son olarak Oscar ödül töreninde yaşanan tokat olayı ile ilgili konuşmuş ve şu ifadelerde bulunmuştu; "'Hollywood' dediğiniz şey omurgasız bir grup insan. Smith'in hareketi bana yapılsaydı, sabah kalktığım gibi 200 milyon dolarlık bir dava açardım çünkü o video sonsuza dek orada kalacak."

Kaynak: merlininkazani

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!