Bruce Willis’e Verilen ‘En Kötü Performans’ Razzie Ödülü Geri Çekildi

Nisan 1, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Yılın en kötü filmlerini ve performanslarını "ödüllendiren" Razzie Ödülleri'nin, Bruce Willis'in afazi teşhisi sonrası ödülü geri alıp almayacağı merak ediliyordu.

En kötüleri "ödüllerindiren" Razzie (Altın Ahududu) ödülleri, bu yıl Bruce Willis'e özel "2021 Yapımı Filmde En Kötü Bruce Willis Filmi" kategorisi açmış ve yıldızın American Siege, Apex, Cosmic Sin, Deadlock, Fortress, Midnight in the Switchgrass, Out of Death ve Survive the Game filmlerindeki performanslarını aday göstermişti. Geleneksel olarak Oscar'lardan bir gece önce açıklanan ödüllerde, Bruce Willis'in en kötü performansı olarak Cosmic Sin filmindeki performansı seçildi.

Geçtiğimiz günlerde Willis'in ailesinin, ünlü yıldıza, konuşma ve anlama gibi zihinsel fonksiyonların yitirilmesine yol açan bir beyin hastalığı olan afazi teşhisi konulduğunu açıklamasının ardından Razzie ödülünün geri alınıp alınmayacağı merak ediliyordu.

Hayranlar ödülün geri çekilmesini ve Bruce Willis'in onurlandırılmasını talep ederken, Razzie organizatörleri, daha önce hafifletici koşullar karşısında bazı ödüllerin hak edilmediğini kabul etmiş olsalar da Bruce Willis konusunda kesin bir karara varmadıklarını belirtmişlerdi.

Razzie Ödülleri'nden beklenen açıklama bugün geldi. Razzie Ödülleri'nin kurucu ortakları John Wilson ve Mo Murphy, "Uzun süre düşündükten ve değerlendirdikten sonra Razzie Ödülleri, Bruce Willis'e verilen Razzie Ödülünü yakın zamanda açıklanan teşhis nedeniyle iptal etme kararı aldı." açıklamasını yaptılar ve "Birinin tıbbi durumu, karar vermesinde ve/veya performansında bir etkense, ona Razzie vermenin uygun olmadığını kabul ediyoruz." ifadelerinde bulundular.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!