Lena Headey, Gerilim Filmi Violet'in Yönetmenliğini Üstlendi

Mart 22, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Game of Thrones'un Cersei'si Lena Headey İlk Filmini Yönetmeye Hazırlanıyor!

HBO'nun "Game of Thrones" dizisinde canlandırdığı Cersei Lannister rolüyle hafızalara kazınan Lena Headey, ilk uzun metraj filmi yönetmeye hazırlanıyor. Daha önce iki müzik videosunun yönetmenliğini üstlenen Headey, senaryosu da kendisine ait olan "The Trap" adlı kısa filmle BAFTA ödüllerinde yarışmıştı.

Bu kez bir uzun metraj için kamera arkasına geçen Lena Headey'in yöneteceği psikolojik gerilim türündeki "Violet" filmi, SJI Holliday tarafından yazılan 2019 tarihli çok satan romandan uyarlanıyor. Filmin senaryosunu Gareth Pritchard kaleme alacak.

"Violet"in hikayesi, hemen bir dostluk kuran ve maceralarının bir sonraki ayağı için bir araya gelmeye karar veren iki kadın gezginin etrafında gelişiyor. Trans Sibirya Ekspresinde bir vagonu paylaşan gezginlerin devam eden yolculukları sırasında, içlerinden birinin olduğunu iddia ettiği kişi olmadığı açığa çıkıyor. Peki hangisi yalan söylüyor?

Filmin yapımcıları, "Violet"in hikayesinin BBC'nin popüler drama dizisi "Killing Eve" ile 1999 yapımı "The Talented Mr. Ripley" ve 1992 yapımı "Single White Female" gibi filmlere benzediğini belirttiler. Çekimleri önümüzdeki Ekim ayında başlayacak olan filmin oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı henüz belli değil.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!