Bergen'in Gişede Rekor Açılışı

Mart 12, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Son günlerde yaşanan 'Bergen' heyecanı, gişe rakamlarına yansıdı.

Son günlerde yaşanan 'Bergen' heyecanı, gişe rakamlarına yansıdı. Ekim 1982'de yüzüne kezzap atılan ve boşandığı eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen, 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcının hayatını anlatan yapım için seyirci, sinemaya salonlarına adeta akın etti.

2013 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Müslüm Gürses ve 2019'da vefat eden Dilberay'ın ardından bir döneme damga vuran arabesk şarkıcısı Bergen'in de hayatı da beyazperdeye taşındı. 'Acıların kadını' olarak bilinen sanatçının şarkılarını, başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah seslendirdi.

Yapımcılığını Orchestra Content’in yaptığı, sezonun merakla beklenen filmlerinden Bergen'in vizyondaki ikinci gününde salon sayısı arttırıldı. Türkiye çapında bin 100 salonda seyirciyle buluşan yapım, açılış haftasında ulaştığı seyirci sayısı ile rekor kırdı.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper'in oturduğu Bergen, ilk üç günde 718 bin 43 seyirci ile 'Tüm zamanların en iyi biyografi' ve 'Tüm zamanların en yüksek drama filmi' açılışına imza attı.

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı yapımda, Bergen’in gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olduğu vurgulanıyor.

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken, filmin oyuncu kadrosunda; Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş yer alıyor.

Kaynak: cnnturk

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!