Marvel Dizisi Ironheart tan Son Detaylar!

Kasım 29, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Marvel Studios'un Ironheart dizisinin çekimlerinin Nisan 2022'de başlayacağı bildirildi. Iron Man'in Avengers: Endgame'deki ölümünün ardından hayranlar, Marvel Sinematik Evreni'nin yeni veya mevcut bir karaktere kostümü vermeye çalışıp çalışmayacağını merak ediyor. 2020'nin sonlarında, MCU'nun, çizgi romanları takip edeceği ve Tony Stark'ın teknolojisini Ironheart olarak bilinen kahraman olmak için yeniden kullanan genç bir dahi olan Riri Williams'ı tanıtacağı açıklandı.

Bu duyuru, Dominique Thorne'un (Judas and the Black Messiah) bir Ironheart dizisinde Riri'yi oynayacağı haberiyle geldi. Marvel Studios, bir Ironheart dizisinin yolda olduğunu doğruladığından beri, hayranlar şovun ne içereceğini merak etmeye devam etti. Black Panther: Wakanda Forever gibi diğer MCU projelerinin artık onun için önemli olduğu bilinmesine rağmen, belirli hikaye detayları henüz açıklanmadı. Kevin Feige, Thorne'un Riri Williams olarak MCU'daki ilk çıkışının merakla beklenen devam filminde geleceğini açıkladı.

Daha önce Murphy's Multiverse tarafından dizinin çekimlerinin Nisan 2022'de başlayacağı bildirilmişti, ancak, o zamanlar Chicago'nun prodüksiyonun temeli olacağı bilinmiyordu. Ironheart için Nisan 2022 tarihinde çekimlerin başlaması, baş yazar Chinaka Hodge'un (Snowpiercer) ve yazar odasının, kameralar dönmeden önce tüm senaryoları bitirmek için yaklaşık bir yılı dolduracağı anlamına geliyor. Ayrıca; Riri Williams'ın şovuyla ilgili daha fazla haberin yakında geleceğine dair iyi bir işaret içeriyor. Ironheart'a, şu anda herhangi bir yönetmen eklenmiş veya onaylanmış değil.

War Machine (Don Cheadle), Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) ve Happy Hogan (Jon Favreau) gibi MCU gazilerinin ortaya çıkması için güçlü bir şans var. Birçoğu, Robert Downey Jr.'ın Tony Stark'ın yapay zeka versiyonu olarak geri döneceğinden umutlu. Bu arada, Riri'nin Black Panther: Wakanda Forever rolü Shuri (Letitia Wright) ve devam filmindeki diğer karakterlerin de ortaya çıkabileceği anlamına gelebilir. Ironheart, bu çekim programında kalırsa, hayranlar gösteriyi 2023'te Disney+'ta görmeyi bekleyebilirler.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!