Ricky Gervais'in yeni dizisi Greenlight – German Genius'ın çekimleri başladı

Kasım 30, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Ricky Gervais'in iki yıl önce attığı bir tweetten ilham alınarak yaratılan Greenlight - German Genius adlı dizinin çekimleri Berlin'de başladı. Dizi, 8 bölümden oluşacak.

Ünlü komedyen Ricky Gervais, iki yıl önce 4 Blocks dizisinde Toni Hamady karakterini canlandıran Lübnan kökenli Alman oyuncu Kida Khodr Ramadan'a gösterdiği performans için bir tebrik mesajı göndermişti. Gervais, Twitter'dan Ramadan'ı "Tebrikler. Yine bir başyapıt." diyerek kutlamıştı. Tweet'i görür görmez ünlü oyuncunun dâhil olacağı bir dizi projesi yapma fikrinin kafalarında canlandığını söyleyen yapımcıların Gervais'i ikna etmesiyle Greenlight - German Genius'ın çekimleri Berlin'de başladı.

8 bölümden oluşacak dizide; Ricky Gervais ve Kida Khodr Ramadan kendilerinin kurgusal versiyonlarını oynayacak. Gerçek hayatta atılan tweet ile başlayacak hikâyede Kida Ramadan, Ricky Gervais'i kendisine Emmy ödüllü kazandıran Extras dizisinin Alman uyarlamasını yapmak için ikna etmeye çalışacak. Ramadan bir yandan Almanya'da uluslararası ünlü oyuncu bulmada zorluk yaşarken bir yandan Almanlar'ın mizah anlayışı ve televizyon endüstrisiyle mücadele verecek.

Kaynak: boxofficeturkiye, variety

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!