Oscar Ödüllü Christoph Waltz, Amazon Komedisi The Consultant’ın Başrolünde!

Kasım 22, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Amazon, kara komedi “The Consultant”ın diziye alınmasını ve Christoph Waltz'ın başrol oynamasını onayladı. Dizi, Bentley Little'ın aynı adlı 2015 romanına dayanıyor. Dizi, patron ve çalışan arasındaki uğursuz bir ilişkiyi takip ediyor ve işçilerin ilerlemek ve hayatta kalmak için ne kadar ileri gideceklerine bakıyor. Tony Basgallop, yaratıcı ve showrunner olarak görev yapıyor ve Waltz, yönetmen Matt Shakman, Steve Stark ve Andrew Mittman ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Kai Dolbashian, ortak yapımcı olarak görev yapacak. “The Consultant”, MGM Television ve Amazon Studios ortak yapımı olacak. Waltz, 2009'da “Inglorious Basterds” filminde çığır açan Hans Landa rolüyle ve 2012'de “Django Unchained” performansıyla, yani Quentin Tarantino ortaklıklarıyla ses getirdi. Her iki rol de ona Akademi Ödülü, BAFTA Ödülü ve yardımcı oyuncu olarak Altın Küre kazandırdı.

Waltz ayrıca, Tim Burton'ın “Big Eyes”, Alexander Payne'in “Downsizing” ve Sam Mendes'in James Bond filmi “Spectre” gibi yapımlarda rol aldı. Daha yakın zamanda, “No Time to Die”da Bond kötü adamı Ernst Stavro Blofeld rolünü yeniden canlandırdı ve Wes Anderson'ın “The French Dispatch”inde rol aldı. Sırada, Guillermo del Toro'dan gelen “Pinocchio”nun stop-motion uyarlamasında oynayacak.

Basgallop, "1.21'deki ekip ve Toluca Pictures ile birlikte geliştirdiğim bu projede Matt Shakman ve Christoph Waltz'ın yetenekleriyle çalışmak büyük bir onur." dedi. Amazon Studios televizyon başkanı Vernon Sanders, “The Consultant ile Tony Basgallop, vahşi mizah ve lezzetli heyecanlarla eşit derecede korkusuz bir şey yarattı. Bu kaçırılmayacak seriyi dünyanın dört bir yanındaki Prime Video müşterilerimize getirmek için onunla ve tüm yaratıcı ekiple işbirliği yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!