Daniel Dae Kim, Avatar: The Last Airbender'ın Netflix uyarlamasında kadroya katıldı

Kasım 5, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Daniel Dae Kim'in, Avatar: The Last Airbender serisinin canlı çekim uyarlamasında kadroya katıldığı açıklandı. Oyuncu, Netflix'te yayınlanacak dizide Ateş Lordu Ozai karakterini canlandıracak.

Netflix, 2005-2008 yılları arasında Nickelodeon kanalında yayınlanan ve kendine büyük bir hayran kitlesi yaratan Avatar: The Last Airbender animasyon serisinin canlı çekim uyarlamasının yapılmasını 2018'de gündeme almış ve animasyon serisinin yaratıcıları Michael Dane DiMartino ve Bryan Konietzko'yu danışman olarak ekibe katmıştı. Fakat ikili, geçtiğimiz yıl yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle Avatar Aang ve arkadaşlarının dünyayı acımasız Ateş Kralı'ndan kurtarmak için çıktıkları macerayı anlatan yapımdan ayrılmıştı.

Lost, Hawaii Five-0, New Amsterdam ve Hellboy gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan, The Good Doctor dizisinin yönetici yapımcısı Daniel Dae Kim, daha önce Gordon Cormier'in Aang, Kiawentiio'nun Katara, Ian Ousley'in Sokka ve Dallas Liu'nun Zuko karakterlerini oynayacağı açıklanan Avatar: The Last Airbender'da Ateş Ulusu'nun merhametsiz ve duygusuz lideri Ateş Lordu Ozai karakterini canlandıracak. Bu rol ünlü oyuncunun Avatar evrenindeki ilk işi olmayacak. Oyuncu daha önce orijinal animasyon serisinde General Fong karakterini seslendirmiş ve Avatar: The Last Airbender'ın sonrasını anlatan The Legend of Korra'da Hiroshi Sato'ya hayat vermişti.

Daniel Dae Kim, son olarak 28 Kasım'da yayınlanacak The Hot Zone: Anthrax dizisinde rol almış ve yayın tarihi henüz açıklanmayan Pantheon adlı adlı animasyon dizisinde seslendirme yapmıştı.

Kaynak: boxofficeturkiye, collider

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!