Noémie Merlant, Yeni Filmi Les Femmes Au Balcon İçin Pierre Guyard İle Yeniden Bir Araya Geliyor

Eylül 23, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Céline Sciamma’nın Portrait of a Lady on Fire filmiyle adından söz ettiren Noémie Merlant, ikinci uzun metrajı Les Femmes Au Balcon için Pierre Guyard ile yeniden bir araya geliyor.

Portrait of a Lady on Fire, Jumbo ve Curiosa gibi yer aldığı yapımlarla adından söz ettiren Noémie Merlant yeni filmi Les Femmes Au Balcon için, If You Saw His Heart ve This Summer Feeling gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Pierre Guyard ile bir araya gelecek. Film, Güney Fransa’nın Marsilya kentinde kendilerini korkunç bir çıkmazda bulan üç kadının geçirdiği üç günü konu alacak.

Merlant ve Guyard, daha önce Merlant’ın ilk uzun metraj filmi olan Mi Iubita, Mon Amour‘da beraber çalışmıştı. Filmin yönetmenliğini Merlant, yapımcılığını ise Guyard üstlenmişti. Dünya prömiyerini 2021 Cannes Film Festivali özel gösterimler bölümünde ve San Sebastian Film Festivali‘nde yapan film, hem Merlant’ın oyunculuğuyla hem de Gimi-Nicole Covaci ile birlikte kaleme aldığı senaryosuyla dikkat çekmişti.

Néomie Merlant İkinci Yönetmenlik Denemesi Les Femmes Au Balcon İçin Kolları Sıvadı

Guyard “Hem oyuncu hem yönetmen olarak büyüleyici; son derece zeki ve tam olarak ne istediğini biliyor.” sözleriyle tanımladığı Merlant ile çalışmayı dört gözle beklediğini belirterek Merlant’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi Les Femmes Au Balcon’un feminist çizgisiyle adından söz ettireceğini vurguladı.

Noémie Merlant yakın zamanda, Todd Field‘ın çekimlerine başladığı Cate Blanchett ve Nina Hoss‘lu Tar filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

Kaynak: filmloverss, variety

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!