John Boyega ve Viola Davis, Gina Prince-Bythewood İmzalı The Woman King Filmi İçin Bir Araya Geliyor

Eylül 23, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

John Boyega ve Viola Davis, The Old Guard filmine imza atan Gina Prince-Bythewood’un yöneteceği The Woman King filmi için bir araya geliyor.

Yeni Star Wars üçlemesiyle adını geniş kitlelere duyuran, geçtiğimiz yıl Steve McQueen’in antoloji dizisi Small Axe’te de yer alan John Boyega ve Fences filmindeki performansıyla ilk Oscar’ına kavuşan, aynı zamanda How to Get Away with Murder’la televizyon dünyasında fırtınalar estiren Viola Davis, epik bir tarihi film olan The Woman King için bir araya geliyor.

Filmde John Boyega ve Viola Davis’e The Underground Railroad dizisiyle izleyicinin radarına giren Thuso Mbedu ve Still Star-Crossed ve Bulletproof gibi dizilerde rol aldıktan sonra Captain Marvel’daki performansı ile dikkat çeken, yakın zamanda yeni James Bond filmi No Time to Die’da izleyeceğimiz Lashana Lynch eşlik ediyor.

John Boyega ve Viola Davis’li The Woman King Filmini Gina Prince-Bythewood Yönetecek

Film, 18. ve 19. yüzyıllarda Afrika’nın en güçlü devletlerinden biri olan Dahomey Krallığı’nda yaşanan gerçek olaylardan ilham alarak hikâyesini şekillendiriyor. Filmde tamamı kadınlardan oluşan bir askeri birliğin generali Nanisca (Viola Davis) ve hırslı bir asker olan Nawi (Thuso Mbedu), onurlarını yerle bir eden, halkını köleleştiren ve uğruna savaştıkları her şeyi yok etmekle tehdit eden düşmanlarla savaşıyor. John Boyega ise Dahomey Krallığı’nın hükümdarı King Ghezo’ya hayat veriyor.

Filmin senaryosunu Fatherhood, Safe Haven, Life or Something Like It, For Love of the Game, City of Angels filmlerinin senaristi olarak sinema sektöründe tanınan Dana Stevens kaleme alıyor.

Kaynak: hollywoodreporter, filmloverss

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!