George Clooney ve Julia Roberts, Ticket to Paradise filmi için tekrar bir araya geliyor

Mart 7, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Yeni bir romantik komedi olan Ticket to Paradise filminin oyuncu kadrosunda George Clooney ve Julia Roberts yerini aldı. Ocean’s Eleven filminin yıldızları, bu film için tekrar bir araya gelmiş olacak.

Filmin yönetmen koltuğunda The Best Exotic Marigold Hotel filmiyle bilinen Ol Parker oturacak. Filmin çekimlerine bu senenin sonuna doğru başlanacak.

Clooney ve Roberts, kızlarının evlenmesini engellemek için Bali’ye yolculuk yapan boşanmış bir çifti canlandıracak. Clooney ve Roberts daha önce Money Monster filminde de birlikte çalışmıştı.

Clooney yakın zamanda Netflix’te yayınlanan Midnight Sky'ın hem başrolünde oynamış hem de yönetmen koltuğuna oturmuştu. Roberts ise Amazon’un Homecoming dizisinde bir sezon yer aldı ve bu sene içerisinde televizyon dizisi Gaslit ve White Bird’de yer alacağını açıkladı.

Oscar adayı Ted Melfi’nin senaryosunu hazırladığı filmin fikri ise Parker ve Daniel Pipski’den çıktı. Deborah Balder Stone ve Sarah Harvey ile birlikte filmin yapımcılığını Working Title’dan Tim Bevan ve Eric Fellner üstlenecek. Universal Studios adına ise projenin yapımına Erik Baiers ve Lexi Barta katılacak.

Kaynak: variety.com

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!