Stephen Tobolowsky, Groundhog Day Dizisi İçin Hazırlıklara Başlandığını Açıkladı

Şubat 3, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Groundhog Day filminde Bill Murray ile birlikte rol alan Stephen Tobolowsky, katıldığı bir podcast’te Groundhog Day dizisi için hazırlıklara başlandığını açıkladı.

Harold Ramis‘in 1993 yapımı kült filmi Bugün Aslında Dündü – Groundhog Day, bir televizyon kanalında hava durumu sunucusu olan Phil Connors’ın her sene 2 Şubat’ta yapılan geleneksel Groundhog Day şenliklerine istemeyerek yollanmasının ardından her sabah kalktığında hep aynı günü, yani 2 Şubat’ı yaşamasının eğlenceli hikâyesini konu alıyor.

90’ların unutulmaz filmleri arasında yer alan Groundhog Day’in aynı günün tekrar tekrar yaşandığı anlatısı, aslında bir televizyon dizisinde anlatılmaya da oldukça uygun. Nitekim Russian Doll ve Daybreak gibi diziler, bir döngünün içinde sıkışıp kalmış karakterlerin hikâyelerini başarıyla anlatarak bunu gösterdiler. Bu yüzden Groundhog Day dizisinin çekilme ihtimali gündeme geldiğinde, bu haber heyecanla karşılandı. Zira, doğru ekip bir araya getirildiğinde, filmin çıkış noktası olan aynı günü tekrar tekrar yaşama fikri pekâlâ bir dizi olarak da işleyebilir.

Stephen Tobolowsky, Groundhog Day Dizisi İçin Hazırlıklara Başlandığını Açıkladı

Groundhog Day dizisini gündeme taşıyan isimse Stephen Tobolowsky oldu. Filmde her gün Phil (Bill Murray)’in karşısına çıkıp her seferinde onu irite etmeyi başaran Ned Ryerson karakterine hayat veren Stephen Toboloywsky, katıldığı bir podcast‘te Groundhog Day dizisi için hazırlıkların başladığını açıkladı.

Tobolowsky konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Bir Groundhog Day dizisi hakkında konuşuluyor. The Goldbergs ya da Schooled dizisinde, Sony stüdyolarında çalıştığım dizilerden birinde bir yapımcı beni gördü ve ‘Stephen! Stephen! Bir Groundhog Day dizisi üzerinde çalışıyoruz. TV dizisi için Ned olabilir misin?’ dedi. Ben de ‘Tabii. Evet. Hiç sorun değil’… dedim. Ama bu otuz yıl sonraki Ned. Hayatı kim bilir ne hâlde.”

Tobolowsky, dizinin konusu, kimler tarafından geliştirildiği ve orijinal ekipten kimlerin yer alacağı gibi konularda ise herhangi bir detay paylaşamdı. Tobolowsky’nin sözünü ettiği bu dizinin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini bekleyip göreceğiz.

Kaynak: filmloverss

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!