Harrison Ford’lu Indiana Jones 5’in Çekimleri Tamamlandı.

Şubat 28, 2022

Harrison Ford bir kez daha Indiana Jones rolüyle geri dönüyor.

1981'de "Raiders of the Lost Ark" (Kutsal Hazine Avcıları) filmi ile başlayan Indiana Jones efsanesini devam ettiren beşinci filmin çekimleri tamamlandı. Şimdilik "Indiana Jones 5" olarak adlandırılan, resmi adı ve konusu henüz açıklanmaya filmde Harrison Ford bir kez daha Indiana Jones rolüyle geri dönüyor.

1980'lerdeki üçlemenin ardından 2008 yılında, yine Steven Spielberg tarafından yönetilen "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı) filmi vizyona girdi. Beşinci bir Indiana Jones filmi o günden beri konuşuluyordu ancak filmin yapım süreci birkaç yıl öncesine kadar başlamadı.

Indiana Jones 5'in, geçtiğimiz sene Haziran ayında, İngiltere'de başlayan çekimleri Covid-19 pandemisi nedeniyle birkaç kez durdurulmuştu. Filmin yapımcısı Frank Marshall, Twitter'da yaptığı paylaşımla çekimlerin nihayet tamamlandığını duyurdu.

Yönetmen koltuğunda, bu kez Steven Spielberg'in değil, daha önce Ford v Ferrari, 3:10 to Yuma, Logan gibi filmlere imza atan yönetmen ve yapımcı James Mangold'un oturduğu filmde Harrison Ford'un yanı sıra Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Boyd Holbrook, Shaunette Renee Wilson ve Toby Jones rol alıyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!