Marvel hayranları Amazing Spiderman 3'ü görmek istiyorlar

Aralık 25, 2021

Spiderman No Way Home'un başarısı ve Andrew Garfield'ın performansının ardından bazı Spiderman hayranları, Amazing Spiderman 3'ün çekilmesini istiyorlar.

Marvel hayranları, geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni Spider-Man filminin ardından, Amazing Spiderman 3'ü görmek istiyorlar. Andrew Garfield'ın filmde öyle ya da bu şekilde yer alacağı zaten film çıkmadan önce yayınlanan fragman ve posterler ile açığa vurulmuştu.

Gişede tarihi bir açılış gerçekleştiren Spider-Man: No Way Home'un ardından Spider-Man hayranları, Andrew Garfield'a beyaz perdede bir şans daha verilmesini istiyorlar.

Amazing Spiderman 3 Türkiye ve dünya gündemine girdi..

Andrew Garfield'ın Örümcek Adam'ının kıymetinin zamanında bilinmediğini savunan Marvel hayranları, The Amazing Spiderman serisinin üçüncü bir filmi (ve kapanışı) hak ettiğini ifade ediyorlar. Sony, 2016 yılında çıkması planlanan Amazing Spiderman 3'ü iptal etmiş, seriyi sıfırlayarak başrole Tom Holland'i getirmişti.

Serinin hayranları, #TheAmazingSpiderMan3, #MakeTASM3 gibi etiketlerin altında konu hakkındaki duygularını paylaştılar..

Sony ve Marvel'ın Spider-Man markası konusunda anlaşmaya varmalarının ardından, Andrew Garfield'ın Örümcek Adam'ının ikinci bir şansı olacak mı zaman gösterecek.

Kaynak: merlininkazani

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!