Peaky Blinders Filminde Cillian Murphy Kadroda

Mart 24, 2024
REKLAM YÜKLENİYOR

Cillian Murphy, "Peaky Blinders" filmi için Thomas Shelby rolüne geri dönecek.

"Peaky Blinders" hayranları için müjdeli haber geldi! "Oppenheimer" ile kariyerinin ilk Oscar'ını kazanan İrlandalı aktör Cillian Murphy, diziden uyarlanacak yeni sinema filminde Thomas Shelby karakterine geri dönecek.

"Peaky Blinders"a dayanan bir filme dair ilk haberlerin duyulmasıyla birlikte en çok merak edilen konulardan biri Murphy'nin kadroda olup olmayacağıydı. Aktör Şubat ayında BBC Radio 4 için katıldığı bir programda Thomas Shelby rolüne yeniden bürünmek için istekli olduğunu şu sözlerle ifade etmişti:

"Anlatılacak daha fazla hikaye varsa ve Stephen Knight yapabileceğini bildiğim bir senaryo sunarsa orada olacağım. Yani 50 yaşındaki Tommy Shelby'yi izlemek istiyorsak orada olacağım. Hadi yapalım."

Şimdi, dizinin yaratıcısı Steven Knight, Murphy'nin kadroya resmen dahil olduğunu doğruladı. Yeni BBC programı This Town'ın galasında BirminghamWorld'e konuşan Knight,Oscar ödüllü oyuncunun "kesinlikle" yeni filmde yer alacağını açıkladı.

Knight ayrıca, dizinin finali olacak filmin çekimlerinin Eylül 2024'te Digbeth Loc Stüdyolarında başlayacağını da belirtti.

2013-2022 yılları arasında toplam 36 bölüm olarak yayınlanan BBC dizisinde Cillian Murphy'nin yanı sıra, Helen McCrory, Paul Anderson, Annabelle Wallis, Sam Neillve Tom Hardy gibi isimler yer aldı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!