Jackie Chan Açıkladı: Bitirim İkili 4 Geliyor

Aralık 9, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Rush Hour serisi devam ediyor...

Nadiren sahneye çıkan Jackie Chan, Perşembe günü Red Seas Film Festival'de bir söyleşi gerçekleştirdi. Ünlü aktör, şu sıralarda yeni bir Bitirim İkili (Rush Hour) filmi çekmek için görüşmeler gerçekleştirdiğini açıkladı.

Jackie Chan kalabalığa "şu anda 4. film üstüne konuşuyoruz" dedi ve aslında o saatlerde senaryoyu tartışmak için filmin yönetmeniyle buluşmayı planladığını söyledi. Ancak hangi yönetmenden bahsettiği bilinmiyor, çünkü üçlemeyi yöneten Brett Ratner, cinsel istismar iddialarıyla gündeme geldikten sonra piyasadan silindi ve yeni filmi yönetmesi beklenmiyor.

Geveze bir Los Angeles polisi ile oldukça başarılı bir Hong Kong dedektifinin uluslararası suçlarla savaştığı aksiyon komedi filmlerinin ilki 1998 yılında çekildi. Dönemin en sevilen komedilerinden biri olan "Bitirim İkili"nin devam filmleri 2001 ve 2007 yıllarında geldi. Jackie Chan üçlemede başrolü Chris Tucker ile birlikte üstlendi.

Jackie Chan, dördüncü film için şimdilik sadece "görüşmeler gerçekleştirdiğini" söylese de bunu halka açık bir şekilde dile getirmesi nedeniyle, kariyerinin en önemli rollerinden birine geri dönmesi bekleniyor. Diğer yandan Bitirim İkili'nin diğer yarısı Chris Tucker'ın filme dahil olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!