Christina Ricci, Wednesday Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Mart 24, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Christina Ricci, Tim Burton'ın yönetmenliğini üstlendiği Addams ailesi dizisi Wednesday'in kadrosuna katıldı

Christina Ricci, Addams ailesinin zekasıyla öne çıkan sarkastik ferdi Wednesday Addams'ın Nevermore Akademisi'nde lise öğrencisiyken doğaüstü yeteneklerinde ustalaşmaya başladığı yıllara odaklanacak Netflix dizisi Wednesday'de rol alacak. İlk kez 1991'de Barry Sonnenfeld'in yönettiği The Addams Family (Addams Ailesi) filminde canlandırdığı Wednesday Addams rolüyle özdeşleşen Christina Ricci, bu dizide ayrıntıları henüz açıklanmayan sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Smallville'in yaratıcıları Al Gough ve Miles Millar tarafından yazılan dizinin yönetmenliğini üstlenen Tim Burton aynı zamanda yapımcı olarak da görev alıyor. İlk kez 1938'de The New Yorker'da çizgi karakter olarak ortaya çıkan ve 1964'te televizyonda boy göstermeye başlayan Wednesday Addams, adına yapılan bu dizide Jenna Ortega tarafından oynanırken, Morticia-Gomez Addams çiftine Catherine Zeta-Jones ve Luis Guzman hayat veriyor. Çekimleri Bükreş'te yapılan dizinin kadrosunda bu dört oyuncunun yanı sıra Jamie McShane, Emma Myers, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch, Hunter Doohan, Georgie Farmer gibi isimler yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl The Matrix Resurrections ve Yellowjackets gibi yapımlarla seyircinin karşısına çıkan Christina Ricci'nin sürpriz bir rolle yer alacağı Wednesday dizisinin ilk sezonu, 8 bölümden oluşacak ve 2022 yılı içerisinde henüz net olarak belli olmayan bir tarihte Netflix'te yayınlanacak.

Kaynak: boxofficeturkiye, deadline

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!